19 Nisan 2024 Cuma
Ana SayfaKonut ProjeleriPiyalepaşa İstanbul, Beyoğlu'nun Değerini Katlayacak

Piyalepaşa İstanbul, Beyoğlu’nun Değerini Katlayacak

İstanbul'un  tarihine ve siluetine saygı gösterilerek kurgulanan ve semt hayatını yeniden canlandırmayı hedefleyen Piyalepaşa İstanbul'da gelinen aşamayı şirketin Genel Müdürü Kaan Yücel şu şekilde açıkladı:
*Beyoğlu'nun merkezinde 800 milyon dolarlık yatırım bedeliyle inşa ettiğimiz proje bölgede daha öncede yer alan Polat'ın tecrübesiyle bütünleşecek şekilde planlandı.
*82 dönüm arazi üzerinde hayata geçirdiğimiz Piyalepaşa İstanbul'da konut, rezidans, ofis, otel ve alışveriş sokağı yer alacak. Karma kullanım projesi olarak tasarlanan projede; yaşam, alışveriş ve eğlenceyi bir arada sunacağız. 
*Piyalepaşa İstanbul'da 55 metrekareden 207 metrekareye, stüdyodan 4+1'e kadar değişen farklı tip ve büyüklükte 760 daire ve 190 rezidans yer alıyor.
*Projemizin en önemli avantajları arasında yer alan 4 katlı ve 3.900 araçlık planlanan otoparkımızı sayabiliriz. Bu, yaşam alanlarının en büyük sorunu olan trafik için de çözüm olacaktır. 
*Piyalepaşa İstanbul projesinin 3.500 metrekareden oluşan kapalı sosyal tesislerde fitness salonundan kapalı basketbol sahasına, kapalı havuzdan çocuk havuzuna, saunadan buhar odasına ve spa hizmetlerine kadar birçok sosyal donatı alanı sunuyoruz. Aynı zamanda çocuklar için de ekstra oyun alanları hazırladığımız proje, yüzde 48 yeşil donatı alanı sayesinde sahiplerine ve kullanıcılarına doğayla buluşma imkânı sunacak. Bu özelliklerin yanı sıra projemizin en önemli ve farklılaştırıcı özelliklerden biri alışveriş sokağı. 550 metre uzunluğunda ve 17 metre genişliğindeki alışveriş sokağında ulusal ve uluslararası 120 mağaza yer alıyor. 2 katlı alışveriş sokağında mağazaların yanı sıra 9 salonlu sinema kompleksi, zengin fast food üniteleri olacak.
*Mimar Sinan'ın modern ustalık eseri Piyalepaşa Camisinden ve onun donatılarından esinlenerek bir tasarım yaptık. Alışveriş sokağımız ile İstanbulluları şehre ve sokağa geri çağıracak yaşayan bir mahalle dokusu hayal ederek projemizi şekillendirdik. Kurguladığımız bu konseptle, sokaktaki alışveriş ve semt kültürünü Piyalepaşa İstanbul'da göreceksiniz. Selçuklu ve Osmanlı mimarisinden izler taşıyan projemizin mimarisi, İki Design Group tarafından yapıldı. Çevreye ve tarihine uygun konseptiyle Piyalepaşa İstanbul projesini kademeli cepheleri, geniş saçaklari, cumbalari, havuzları ve iç avlu sistemiyle şehre ve semte yakışan nostaljik bir proje olarak tasarladık. Bunların yanı sıra Piyalepaşa İstanbul'un en önemli özelliği, yüksek binalar yerine daha çok alçak binaların yer aldığı yatay konseptte olması. 

Piyalepaşa İstanbul'da hayat 2018 yılında başlayacak.

Mehmet CANITATLI / Emlakdream.com

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI