19 Nisan 2024 Cuma
Ana SayfaKonut ProjeleriPaşa Karadeniz: Müşteriye özel esnek ödeme sistemimiz var

Paşa Karadeniz: Müşteriye özel esnek ödeme sistemimiz var

Karden İnşaat'ın Beylikdüzü-Bahçeşehir hattındaki ikinci projesi olan Self İstanbul; 11 Ekim 2017 çarşamba günü Yönetim Kurulu Başkanı Paşa Karadeniz evsahipliğinde düzenlenen basın toplantısıyla sektör temsilcilerine ve yatırımcılara tanıtıldı.

Karden İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Paşa Karadeniz, basın toplantısı ardından emlakdream.com'un Yayın Yönetmeni Ayla Özer'in sorularını yanıtladı.

Projede özel okul da var

26 bir dönümlük arazi üzerine kurulan proje 203 milyon TL yatırım değerinde bulunuyor. 4 blok, 609 daire ve 60 mağazadan meydana gelen projenin yüzde 85'i peyzaj alanından oluşuyor.Ayrıca Projenin içersinde 27 derslik bir özel okul da var. Karden İnşaat, özel okul için anlaştıkları firmanın adını da yakında açıklayacak. 

Proje metrobüse 800 metre uzaklığında

Self İstanbul projesi, metrobüse 800 metre uzaklıkta konumlanıyor. Henüz yapım aşamasında olan Mahmutbey-Mecidiyeköy metrosu ise projenin yanı başında yer alıyor. Ayrıca Self İstanbul, Havaalanı-Büyükçekmece yolunu ağlayacak olan karayolu tünel projesinin çıkış noktasında bulunuyor.

Yüzde 150'ye yakın prim vaadi

Sembol İstanbul’da  müşterilerine yüzde 150’ye yakın bir prim kazandıran Karden İnşaat, bu proje için de aynı taahütü verdi.

Self İstanbul projesi daire fiyatları

Projede  1+1 daire fiyatları 299 bin lira, 2+1 daireler 319 bin lira, 3+1 daireler 449 bin liradan satılıyor.

Müşteriye özel esnek ödeme sistemi

Sabit ödeme modelinde yüzde 25 peşinat ve ara ödemelerle birlikte 48 ay vade yapılan projede, 120 aya kadar banka kredisi de kullanılabiliyor. Ayrıca projede 'esnek ödeme' denilen, her müşteriye özel bir ödeme sistemi imkanı da sunuluyor.

Eski evlerin satıp Self İstanbul'dan konut almak isteyenlere de kolaylığın sağlandığı projede, kapora mantığıyla yüzde 5 peşinat alınarak eski evin satılması için 3 ay süre veriliyor. Eğer eski ev satılamazsa firma, almış olduğu yüzde 5 peşinatı geri veriyor.

Projede anahtar teslimleri ise 2019 yılında yapılacak.
 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI