28 Mart 2024 Perşembe
Ana SayfaKonut ProjeleriPark Yaşam Santorini projesi..

Park Yaşam Santorini projesi..

İzmir Çiğli'de inşaatı devam eden Park Yaşam Santorini konut projesinde ön talep toplama süreci devam ediyor.

İzmir kent merkezine 17 kilometre mesafede bulunan ilçesi Çiğli’nin Yakakent Mahallesinde bulunan yaklaşık 21 bin metrekare büyüklüğündeki arsa ve 34 bin 190 metrekarelik inşaat alanı üzerinde İzka İnşaat tarafından projelendirilen ve inşaatı devam eden Park Yaşam Santorini’de 524 konut hayata geçiriliyor.

Projenin Mart 2018 tarihinde lansman satışlarına sunulması planlanıyor.

Park Yaşam Santorini’de kat planları ve teslim tarihi

Projede yükseklikleri 5 ile 8 kat arasında değişen 16 blokta büyüklükleri 53 ile 114 metrekare arasında değişen 1+1, 2+1, 3+1 ve dubleks kat planlarında 507 konut üretiliyor. Ayrıca 17  tane de Santorini evlerinden esinlenerek yapılan müstakil ev yapılıyor. Projede konut teslimlerinin aralık 2019’dan itibaren başlaması planlanıyor.

Park Yaşam Santorini’de satış fiyatları, ödeme planları, sosyal yaşam alanları ve projenin harita üzerinde konumu

Ön taleplerin toplandığı projede konutların satış fiyatları 228 bin TL’den başlıyor. Ödeme planı olarak yüzde 25 peşin, bakiye için banka kredisi kullanma imkânı bulunuyor.

21 bin metrekarelik peyzajlı yeşil alanı olacak projenin sosyal donatı alanları arasında; açık yüzme havuzu, çocuklar için yüzme havuzu, çocuklar için oyun alanları, fitness salonu, sauna, yürüyüş yolları, kafe, 7/24 güvenlik ve kapalı otopark alanları bulunuyor. Projede ayrıca 2 adet panoramik ve tarihi asansör temalı asansörler yer alacak olup; Santorini evlerine bu asansörlerle çıkış yapılabilecektir.

Mahalle konseptinde tasarlanan projede komşuluk ilişkileri ön plana çıkarılıyor

Çok katlı yapılar yerine yatay mimari projelerini tercih ettiklerini dile getiren İzka İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Yüksek Mimar Azat Yeşil “İnsanlar artık sadece ev değil, bir yaşam alanı arıyor. Gerçekleştirdiğimiz projelerin bölgeyi çok farklı ve ileri boyutlara taşıyacak projeler olmasına özen gösteriyoruz. Park Yaşam markamız ile yapmış olduğumuz projelerde konut alıcıları adına kaliteli, güvenlikli ve ayrıcalıklı detaylara önem vermekteyiz.” dedi.

Mahalle konseptinin önemini vurgulayan Azat Yeşil, “Komşuluk ilişkilerinin gelişeceği özel ortak alanlar tasarlayarak, insan ilişkilerinin gelişerek artmasına ve çocukların daha sağlıklı büyüyeceği alanları yaratmaya büyük önem veriyoruz. Projemizde buna imkân sağlayacak, değirmen meydanı, doğal gölet alanları, eğitici çocuk oyun alanları ve Santorini evleri, Ege’nin incilerini bir araya getirerek sosyal ilişkilerin artacağı meydanların birbirine bağlandığı su kanalları da bulunuyor. İnsanlar bu sayede gün içinde yaşadıkları stresi rahatlıkla evlerinde atabilecekler.” diyerek projenin konseptini özetledi.

Park Yaşam Santorini nerede?

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI