24 Nisan 2024 Çarşamba
Ana SayfaSektörden HaberlerPark Residence Cadde’de Dolar Sabitlendi!

Park Residence Cadde’de Dolar Sabitlendi!

Birleşik Gayrimenkul, projeden daire satın alan müşterilerin dolar kurundaki dalgalanmalardan mağdur olmaması adına dolar kurunu sabitledi.44 katlı 4 blokta 341 konuttan oluşan Park Residence Cadde projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri mevcut.

Uygulama, Belli Bir Süre İçin!

Birleşik Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Güngör Çepni alınan bu karar ilgili olarak, “Döviz kurunda yaşanan dalgalanma sebebiyle projemizden ev sahibi olmak isteyenlerin zarar görmemesi için dolar kurunu peşin ödemelerde 3 TL olarak sabitledik. Geçmişte dolar kurunu sabitlemiş ve olumlu tepkiler almıştık. Satışımıza katkısı olduğunu görünce peşin ödemelerde aynı uygulamayı belli bir süre için başlattık’ dedi.

Park Residence Cadde’de Geniş Sosyal Donatılar

Park Residence Cadde projesinde cazip ödeme seçeneklerir de mevcut: % 10 peşinatla 120 aya varan taksit  0,69 vade farkı. Proje içerisinde; fitness salonu, yoga stüdyosu, aletli pilates alanı, spinning stüdyosu, kişiye özel meditasyon dersleri, spa, sauna, hamam, şok duşlar, dinlenme odası, concierge ve güvenlik hizmetleri, ısıtma sistemli açık yüzme havuzu, manzaralı lounge alanları, çocuk ve genç oyun odaları, toplantı odaları, yürüyüş parkuru gibi geniş sosyal donatıları barındırıyor.

Değerlenen Lokasyon

Park Residence Caddesi, lokasyon avantajına da sahip. Bağdat Caddesi gibi değeri çok değerli bir bölgede yükselen Park Residence Cadde, Sultan Selim Köprüsü, 3. Havalimanı, Marmaray, yeni metro hatları ve Avrasya Tüneli gibi dev ulaşım projeleriyle daha da değerlenmesi bekleniyor.
 
 
 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI