24 Nisan 2024 Çarşamba
Ana SayfaSektörden HaberlerÖzyurtlar İnşaat, Nlive Bahçeşehir’i ilk kez Cityscape’te

Özyurtlar İnşaat, Nlive Bahçeşehir’i ilk kez Cityscape’te

Özyurtlar İnşaat, bugün başlayan Cityscape Global 2015’te dünyanın farklı ülkelerinden gayrimenkul yatırımcılarıyla bir araya gelecek. Fuara dört projesiyle adeta çıkarma yapan Özyurtlar İnşaat, Nlive Bahçeşehir’in lansmanını ilk kez Dubai’de yaparken, Nlogo İstanbul, 1Coastal City ve NCadde Agora’yı da yine fuarda uluslararası yatırımcıyla buluşturacak.
 
Dünyanın en önemli ve en prestijli gayrimenkul etkinliklerinden biri olan Cityscape Global 2015’te yer alarak Türkiye ekonomisine ve İstanbul’un marka değerine katkı sağlamayı amaçladıklarını söyleyen Özyurtlar Şirketler Grubu Başkanı Tamer Özyurt, “Türkiye, gayrimenkul yatırımları açısından ideal koşullar sunmaya devam ediyor. Coğrafi konumumuzun yanı sıra son aylarda dövizde yaşanan artış Türkiye’yi cazip kılıyor. Yabancılar için konut fiyatlarında neredeyse yüzde 30’a varan bir avantaj söz konusu” dedi.
 
Cityscape 2015’te bu yıl farklı bir heyecan içinde olduklarını ifade eden Özyurt,
 “Nlive Bahçeşehir projemizi ilk kez Cityscape’te tanıtacağız. Yine NCadde Agora, Nlogo İstanbul ve 1Coastal City projelerimizi fuarda uluslararası yatırımcılara anlatacağız” diye konuştu.

İsteyene konut, isteyene ofis

Fuarda uluslararası yatırımcıyla buluşacak dört proje hakkında ayrıntılı bilgi veren Tamer Özyurt, şunları söyledi:

“Bahçeşehir’in merkezinde inşa edilen ve önümüzdeki günlerde satışa çıkacak olan Nlive Bahçeşehir, 21 katlı tek bloktan ve 98 daireden oluşuyor. Projede, daire sakinlerinin her türlü ihtiyacını karşılayacak 6 adet dükkan bulunuyor. Hem aile sıcaklığını yaşamak hem de konforlu ve eğlenceli bir hayat sürmek isteyenler için inşa edilen Nlive Bahçeşehir’de 1+1 daireler bulunmuyor. En küçük dairelerin 2+1’den başladığı projede, 3+1 ve 4+1 tipinde konutlara yer verildi.

Esenyurt’un merkezinde inşa edilen Ncadde Agora, iş dünyasının tüm ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde tasarlandı. Rezidans dairelerden oluşan Ncadde Agora’da 1+0, 1+1 ve 2+1 tipinde 144 adet daire bulunuyor. Mayıs ayında satışa çıkan projenin şuana kadar yarısından fazlası satılmış durumda.

Esenyurt’ta hayata geçen Nlogo İstanbul, toplam üç etaptan ve 7 blokta 2 bin 679 daireden oluşuyor. İlk etabı geçen yıl satışa çıkan ve büyük ilgi gören Nlogo İstanbul’un şuanda ikinci etabı satılıyor. Her etapta 1+0’dan 3+1’e farklı tip ve büyüklüklerde daireler bulunuyor. Projede konutların yanı sıra sakinlerine alışveriş keyfi sunan ve içerisinde 100’den fazla dükkanın bulunacağı Cadde İstaNbul da yer alıyor.

Büyükçekmece Gürpınar’da hayata geçen 1Coastal City, üç blokta 208 daireden oluşuyor. 1Coastal City’de, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve Penthouse daireler bulunuyor. Özel teraslı daireleri ile deniz ve gökyüzünün maviliklerini evin içerisine kadar taşıyan 1Coastal City, İstanbul’da zevkin, mavinin ve yaşamın yeni adresi olmayı hedefliyor.”

DETAYLI BİLGİ VE İLETİŞİM İÇİN TIKLAYINIZ

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI