19 Nisan 2024 Cuma
Ana SayfaSektörden HaberlerÖzcan Tahincioğlu kimdir?

Özcan Tahincioğlu kimdir?

İş hayatına, 1994 yılında aile şirketleri Kent Gıda'da Finansman Müdür Yardımcısı olarak başlayan Tahincioğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, 1969 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Tahincioğlu Ailesi aslen Mardinlidir. Robert Koleji'nden mezun olan Özcan Tahincioğlu yüksek öğrenimine ABD Babson Colege Finans ve Ekonomi alanında devam etmiştir.

2004-2013 yılları arasında Kent Gıda Yönetim Kurulu Başkanlığı Görevini sürdüren Özcan Tahincioğlu, babaları Yakup Tahincioğlu'nun 20 nisan 2013 tarihinde vefatından sonra Tahincioğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapmaktadır.

Evli ve 2 çocuk babası olan Özcan Tahincioğlu'nun birçok kurum, odalar ve sivil toplum kuruluşları üyelikleri bulunmaktadır. Bu üyeliklerin bazıları arasında; TOBB, GYODER, TÜSİAD, Genç Yöneticiler ve İşadamları Derneği – GYİAD, Türkiye Ekonomik ve Sosyal Etüdler Vakfı – TESEV Yüksek Danışma Kurulu Üyeliği, Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği – AYD Danışma Kurulu Üyeliği, Mardinliler Eğitim ve Dayanışma Vakfı – MAREV Yönetmenler Kurulu Üyeliği sayılabilir.

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI