20 Nisan 2024 Cumartesi
Ana SayfaKonut ProjeleriOYAK'tan üyelerine yeni proje: Göksupark

OYAK’tan üyelerine yeni proje: Göksupark

320 bine yakın üyesi olan OYAK; Ankara Eryaman'da inşa edecekleri dev projeleri Göksupark'ı kamuoyuna tanıttı.

OYAK, Ankara Eryaman’da projelendirdikleri ve üyeleri için satışa sunulacak olan Göksupark projesini 11 kasım 2017’de düzenledikleri bir basın toplantısıyla üyelerine ve kamuoyuna tanıttı.

Göksu Parkı’nın yanında bulunan 73 bin metrekarelik arsa üzerinde 15 blok halinde projelendirilen OYAK Göksupark’ta 1+1’den 4+1’e farklı büyüklük ve kat planlarında 1876 konut ve 7 ticari alan üretilecek. Dairelerin ağustos 2020’den itibaren teslime hazır hale gelmesi planlanıyor.

BİZİMTEPE AYDOS’TA 60 AY ‘0 FAİZLE KONUT SAHİBİ OLMA FIRSATI..

OYAK Göksupark’tan kimler ev sahibi olmak için başvurabilir?

320 bine yaklaşan üye sayısıyla bugün Türkiye’nin en büyük mesleki fon kuruluşu olan Ordu Yardımlaşma Kurumu (OYAK) idarecileri; projedeki konutlardan öncelikli alım hakkını sayıları 153 bine yaklaşan ve 10 yılını dolduran üyelere sunulacağını açıkladı.

OYAK Göksupark’ta satış fiyatları ve ödeme planı

Projeden ev almak isteyen üyeler; 191 bin TL ile 725 bin TL arasında fiyatlarla satışa sunulan konutlar için anlaşma yapılan bankalardan uygun vade farkı oranlı konut kredisi kullanılabilecek.

Konutlara fazla talep gelmesi halinde kura çekilişine mi gidileceği yoksa üyelik tarihinde kıdem mi aranacağı basın toplantısında açıklanmamış.

Projenin konumu ve sosyal alanlar

Şehir merkezine 20 dakikalık mesafede bulunan proje havalimanına da 30 dakikalık uzaklıkta bulunuyor. Metro, eğitim kurumları ve hastaneye 5 dakikalık mesafede yer alan projede 38 bin metrekarelik peyzajlı yeşil alan bulunuyor. Sosyal donatı alanları arasında kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, temalı parklar, yürüyüş yolları, süs havuzları, fitness salonu, sosyal tesis ve projede yaşayanların gündelik ihtiyaçlarına yönelik 7 dükkan bulunuyor.

Bugüne kadar 15 bin civarında üyesini ürettiği projelerle ev sahibi yapan OYAK önümüzdeki dönemlerde de yeni konut projeleri üretmeye devam edecek.

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI