16 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaKonut ProjeleriOrmanada, Dolar Kurunu 2,49’a Sabitledi!

Ormanada, Dolar Kurunu 2,49’a Sabitledi!

Eczacıbaşı Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım tarafından Zekeriyaköy’de 220 dönüm arazi üzerinde hayata geçirilen Ormanada projesi, 5 farklı tipte 188 adet villa , 16 farklı tipte 85 adet sıra ev 273 adet te konuttan oluşuyor. Proje, Ormanada da yaşayacak sakinlerine sosyal yaşam olanaklarıyla doğanın içinde konfor ve güveni bir arada sunuyor. Ormanada aynı zamanda konumu itibarıyla da yaz aylarının uğrak noktaları olan plaj ve yeşil alanlara gitmek isteyenlere ulaşım rahatlığı sağlıyor. Ormanada, şehir trafiğinin sıkıntısını yaşatmayacak bir güzergahla Boğaz ve  Maslak hattına sadece 15 dakika uzaklıkta bulunuyor. Sarıyer-Çayırbaşı Tüneli ve Maslak bölgesindeki metro istasyonuna yakınlığı sayesinde  Ormanada’ya ulaşım hızlı ve rahat sağlanıyor. 15 Dakikada yapımı devam eden 3.Havalimanına, 3 dakikada yapımı tamamlanan ve açılışı için gün sayan Yavuz Sultan Selim Köprüsüne, 17 dakikada Maslak ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsüne ulaşım kolaylığı da ayrıca Ormanada’nın lokasyon avantajları olarak dikkat çekmektedir.
Yaklaşık 220.000 metrekarelik geniş bir yaşam alanında huzur, konfor, komşuluk, güven ve doğa temalarının harmanlanmasıyla tasarlanan Ormanada, özellikle sıcak yaz aylarını şehirde karşılayacaklar için plajlara ve yeşil alanlara yakınlık olarak ta uygun bir konumda bulunuyor.

Zekeriyaköy’de doğayla iç içe, şehir konforu ve standartlarına sahip Ormanada’da 2,49 liraya sabitlenen dolar kuru’nun yanı sıra yüzde 0.89 faizli özel konut kredisi fırsatı da sunulmakta. 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI