20 Nisan 2024 Cumartesi
Ana SayfaKonut ProjeleriOrion Park Gold projesi

Orion Park Gold projesi

Konut satış fiyatlarının 270 bin TL'den başladığı Orion Park Gold projesinde lansman satışları devam ediyor.

Bursa il merkezine 54 kilometre mesafede bulunan yaklaşık 53 bin 500 nüfuslu ilçesi Yenişehir’in Yenigün Mahallesi Kozdere mevkiinde yer alan 9 bin 900 metrekarelik arsa alanı üzerinde Akçatı İnşaat tarafından hayata geçirilecek Orion Park Gold konut projesi 6 katlı 4 bloktan meydana geliyor.

Orion Park Gold projesinde kat planları, örnek daire, sosyal alanlar, teslim tarihi, fiyatlar, ödeme planları

Projede hepsi 148 metrekare büyüklüğünde ve tamamı 3+1 kat planında 96 konut inşa edilecek. Örnek dairenin de önümüzdeki dönemlerde hazır hale getirileceği projede konutların haziran 2019’dan itibaren teslim edilmesi bekleniyor.

Sosyal donatı alanları arasında çocuklar için oyun parkı, kapalı yüzme havuzu, sağlıklı ve zinde yaşam için fitness spor salonu, sauna, Türk hamamı, kameralı güvenlik ve açık otopark bulunuyor. Deprem yönetmeliğine uygun inşa edilecek projede konutlarda ankastre beyaz eşyalar da hazır olarak teslim edilecek.

Projede konutların satış fiyatları şerefiyesine göre 270 bin TL ile 300 bin TL arasında değişiyor. Projede lansmana özel sadece 15 daire için geçerli olan 15 bin TL’lik indirim fırsatı bulunuyor. Ev alanlara kişiye özel ödeme planları hazırlanıyor.

Projenin hayata geçirileceği Yenigün Mahallesi’nin harita üzerinde konumu

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI