29 Mart 2024 Cuma
Ana SayfaSektörden HaberlerOrganik Tarım Yapmak İsteyenler Naturestate’e Yöneliyor

Organik Tarım Yapmak İsteyenler Naturestate’e Yöneliyor

Naturestate; modern hayatın getirdiği stresden biraz olsun organik tarıma yönelerek uzaklaşmak isteyenlerin veya arazi yatırımcılarının ayrı ayrı sektörlerde bulabileceği hizmetleri tek bir çatı altında toplama felsefesi ile yola çıktı. Naturestate organik topraklar sloganıyla Marmara bölgesinde tarım arazileri geliştirdi. Organik tarım ve hayvancılık yapmak isteyenlere; uluslararası standartlara uygun olarak arazi araştırma, geliştirme ve satın alınmasından, ürün yetiştirilmesine kadar olan tüm aşamalarda danışmanlık hizmeti veriyor.

            Naturestate yöneticilerinden M. Fatih Cantemir; “Günümüzde tüketilen ürünlerin ne kadar doğal olduğu herkes tarafından biliniyor. Bu yüzdende insanlar kendi emekleriyle ürünler yetiştirmek ve yetiştirdiği ürünün hem tadını almak hem de zevkini yaşamak istiyor.“  dedi. Organik tarım ve hayvancılık konusunda her geçen gün artan taleple karşı karşıya kaldıklarını söyledi.

            Ekspertist Gayrimenkul, gayrimenkul yatırım yönetimi, mülkiyetlerin hukuki ve teknik durumlarının araştırılması ve gayrimenkullerin düzenli takipleri konusunda, kişi ve kurumlara özel hizmet vermekte.

Ekspertist Gayrimenkul letişim

Tel: 216 428 1100

www.ekspertist.com

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI