28 Mart 2024 Perşembe
Ana SayfaKonut ProjeleriÖnkollar Awaji Kartal Konut Projesi

Önkollar Awaji Kartal Konut Projesi

Önkollar Awaji Yapı firması tarafından İstanbul Kartal’ da planlanan proje içerisinde toplamda 232 konut ve 13 ticari alan yer alıyor. Proje 7.541 metrekarelik bir alan üzerine konumlandırılmış. Proje lokasyon konusunda da dikkatleri üzerine çekiyor. Proje için yatırım olarak 84.683.475 TL ayrılmış.  Kartal Soğanlık, Yeni Mahalle Mevkiinde yapılan proje karma bir konsepte sahip.

Önkollar Awaji Kartal Konut Projesi kat planları, teslim tarihi, örnek daire ve sosyal alanlar

Proje tek katlı bir bloktan oluşuyor. 1+1 46 tane, 2+1 130 tane, 3+1 52 tane ve 4+1 4 tane olmak üzere 232 konut var. İnşaatın brüt alanı 59.427 metrekare. Blok içerisinde beş bodrum, 30 normal ve bir ticari asma kat var.  Blok tamamlandığında 928 kişiye ev sahipliği yapması planlanıyor. Teslimat süresin 360 gün olarak hesaplanmış. Proje için daire planları ve, teslim tarihi henüz belli değil.

Önkollar Awaji Kartal Konut Projesi daire fiyatları ve satış seçenekleri

Proje lokasyon olarak güçlü bir noktada yer alıyor. Kartal Adliyesine 240 metre mesafede ve Marmara Üniversitesi Kartal yerleşkesine uzaklığı 230 metre. Lokasyonda bir de hastane olması projeyi avantajlı konuma getiriyor. Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi 400 metre uzakta.

Önkollar Awaji Kartal projesinde yüzme havuzu, fitness salonu, sauna, güvenlik, otopark, yürüyüş alanları, çocuk oyun alanları, yeşil alan ve ticari alanlar yer alıyor. Projede ödeme seçeneklerine ilişkin herhangi bir bilgi verilmemiş.

Önkollar Awaji Kartal Konut Projesi Nerede?

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI