24 Nisan 2024 Çarşamba
Ana SayfaKonut ProjeleriOndörtüç Pendik’te fırsatlar aralık sonuna kadar devam ediyor

Ondörtüç Pendik’te fırsatlar aralık sonuna kadar devam ediyor

İnsay Yapı tarafından İstanbul Anadolu Yakası ilçelerinden Pendik Güllübağlar Mahallesinde 9 bin metrekare büyüklüğündeki arsa üzerinde 50 bin metrekare inşaat alanına sahip olarak yapımı devam eden Ondörtüç Pendik projesinde; büyüklükleri 68 ile 146 M2 arasında değişen ve 1+1’den 3+1’e kadar seçenekleri bulunan 241 daire ve 23 dükkan bulunuyor.
 
Ondörtüç Pendik’te satış fiyatları; 1+1 dairelerde 199 bin Liradan, 2+1 dairelerde 266 bin Liradan ve 3+1 dairelerde de 419 bin Liradan başlıyor. Projede 2 ayrı ödeme seçeneği bulunuyor. Liste fiyatı üzerinden yüzde 5 indirim uygulayan Ondörtüç Pendik, firma bünyesinde satışlarını 24 aya kadar ‘0’ faiz ile vadelendiriyor. Ödemelerini daha uzun süreye yaymak isteyenlere ise banka anlaşmalı 120 ay vade seçeneği sunuluyor. Banka kredisi ve peşin satışlarda ilaveten yüzde 10 indirim yapılıyor.


 
Ondörtüç Pendik’te sosyal donatılar
7/24 güvenlik hizmetinin yer aldığı Ondörtüç Pendik'te yüksek koruma dikkat çekiyor. Projenin sosyal donatıları olarak; yüzme havuzu, kapalı otopark, dinlenme alanları, fitness salonu, oturma, koşu ve yürüyüş parkuru, kafeterya alanı ve oturma alanları bulunuyor.

Ondörtüç Pendik Nerede
Pendik'in Güllübağlar Mahallesinde hayata geçirilen Ondörtüç Pendik, merkezi noktalara yakınlığıyla dikkat çekiyor. Marmara Üniversitesi Hastanesi'ne üç dakika mesafede yer alan Ondörtüç Pendik, Sabiha Gökçen Havaalanı'na ve hızlı feribota ise 15 dakikalık uzaklıkta bulunuyor.

PROJE BİLGİ FORMU

Gökhan Bahadır
Gökhan Bahadır
1980 Bursa'nın İnegöl ilçesinde doğdu. İlkokul, ortaöretim ve lise hayatını İnegöl'de tamamladıktan sonra üniversiteyi Anadolu Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde okudu. 2011 yılından bu yana Emlakdream.com'da gece editörü olarak görev almaktadır.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI