20 Nisan 2024 Cumartesi
Ana SayfaKonut ProjeleriÖmür İstanbul projesi bölgesine de yatırımcısına da kazandırıyor

Ömür İstanbul projesi bölgesine de yatırımcısına da kazandırıyor

Ömür İstanbul Projesi Satış Müdürü Emin Akkılıç, Esenler'deki en büyük kentsel dönüşüm projesini hayata geçirdiklerini ve bunun bölgeye çok şey katacağını belirtti. 

Ömür İstanbul Projesi Satış Müdürü Emin Akkılıç, Esenler’deki en büyük kentsel dönüşüm projesini hayata geçirdiklerini ve bunun bölgeye çok şey katacağını belirtti.

İstanbul Fuarcılık tarafından, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve TOKİ’nin desteğiyle düzenlenen 2. CNR Emlak Zirvesi ve CNR Emlak Fuarına katılan firmalardan olan Akkılıç, çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Çok eski bir firma olduklarını dile getiren Akkılıç, kentsel dönüşüm projesi olan Ömür İstanbul projesine çok önem verdiklerini ve ilk kez bu kadar büyük proje yaptıklarını ifade etti.

Akkılıç, projenin Esenler’de yapıldığını anımsatarak,”10 buçuk dönüm arazi üstünde yaptık. Toplamda 2 blok 278 daireden oluşuyor. 3 dönümde bloklar geri kalanına peyzaj çalışmamız var. 1+1’den 4+1’e kadar farklı daireler yaptık. Bunların da metrekareleri değişiyor.” diye konuştu.

“Teslimat 2019’da”

Projenin oldukça büyük bir arazide hayata geçirildiğini aktaran Akkılıç, şöyle devam etti:

“17 hak sahibi var. Haklarını aldılar. Dairelerini verdik. 3 buçuk ay oldu. Otoparklar bitmek üzere. 2019 Temmuz’de daireler teslim edilecek. Proje yapıldığı bölgeye çok şey katacak. Kentsel dönüşüm için başlangıç. Esenler Belediyesi başlattı. İnşallah bundan sonra böyle kentsel dönüşümler devam edecek.”

Akkılıç, lansmana özel fiyatlarla satışlara devam ettikleri bilgisini vererek, “Lokasyon olarak çok iyi. Metrekare fiyatlar ortalama 4 bin 500 lira. Seyir terasları var. Ortak kulanım alanları da var. Yüzde 20’si peşin gerisine kredi kullandırıyoruz. Ya da 24 ay kendi içimizde faizsiz taksitlendirme imkanı sunuyoruz.” ifadelerini kullandı.

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI