19 Nisan 2024 Cuma
Ana SayfaKonut ProjeleriOkkalar İnşaat Projelerini Teslim Etti

Okkalar İnşaat Projelerini Teslim Etti

Okkalar İnşaat, 2015 yılında başladığı ve toplamda 75 milyon TL yatırımla gerçekleştirilen, 53 bin metrekare alan üzerine kurulu olan Arma Park ve Arma Liva projeleri kapsamında toplamda 252 daireyi ev sahiplerine teslim etti.

Projeler bir yılda tamamlandı

151 daire ve 9 işyerinden oluşan Arma Park ve 101 daire ve 6 işyerinden oluşan Arma Liva projeleri, bir yıl gibi bir sürede tamamlandı.

Konuyla ilgili konuşan Okkalar İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Okka; “Bu projeler kapsamında toplamda 252 daireyi, ev sahiplerine teslim etmek ve yaşamın başladığını görmek bizim için ayrı bir keyif. Okkalar İnşaat olarak Konya ve İstanbul’da gerçekleştireceğimiz yeni projelerimizi de aynı kalite ve hızla tamamlamayı hedefliyoruz” dedi.

Karlı yatırımın adresi: Arma Park

Arma Park projesi, 33 bin metrekarelik alanda inşa edildi. Proje, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. 151 daire ve 9 işyerinden oluşan projede; çocuk oyun alanları, basketbol sahaları, kameriyeler, kapalı otopark ve 24 saat güvenlik de bulunuyor.

Mimarisi dikkat çeken proje: Arma Liva

Mimarisi, konumu ve tasarımıyla büyük ilgi çeken Arma Liva projesi, 20 bin metrekarelik alanda inşa edildi. Proje, iki blok halinde 101 daire ve 6 işyerinden oluşuyor. 3+1 ve 4+1 dairelerin yer aldığı projede, çocuk oyun alanları, basketbol sahaları, kameriyeler, kapalı otopark ve 24 saat güvenlik yer alıyor.

 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI