19 Nisan 2024 Cuma
Ana SayfaKonut ProjeleriNuvo Dragos'ta 3 fırsat birden!

Nuvo Dragos’ta 3 fırsat birden!

Hemen teslim edilen ve tapusu verilen Nuvo Dragos projesinde yüzde 1 KDV avantajının yanısıra 60 ay vade farksız ödeme fırsatı da var.

Özderici GYO’nun İstanbul Anadolu Yakası Maltepe İlçesi Cevizli Mahallesi Tugay Yolu Caddesi üzerindeki 52 bin metrekarelik arsa üzerinde 2 etap halinde projelendirip hayata geçirdiği Nuvo Dragos’un ilk etabında yaşam 3 yıl önce başlamıştı. Projenin ikinci etabındaki büyüklükleri 66 ile 219 metrekare arasında değişen 1+1, 2+1 ve 3+1 kat planındaki 515 dairede de yapım tamamlandı. Projede her 2 etapla birlikte toplam 999 daire ve 8 ticari mağaza bulunuyor.

Nuvo Dragos’u cazip kılan fırsat ve avantajlar

Teslimlerin hemen yapıldığı taşınmaya hazır projede tapular da hemen veriliyor. Yüzde 1 KDV avantajına da sahip olan projede şimdi ev sahibi olmak isteyenlere vade farksız 60 ay taksitle ödeme fırsatı da sunuluyor.

Nuvo Dragos’ta satış fiyatları

Büyüklükleri; 66 ile 89 metrekare arasında değişen 1+1’lerde satış fiyatları 498 bin ile 795 bin TL arasında, 101 ile 154 metrekare arasında değişen 2+1’lerde satış fiyatları 679 bin ile 1 milyon 364 bin TL arasında ve 156 ile 219 metrekare arasında değişen 3+1’lerde de satış fiyatları 1 milyon 092 bin ile 2 milyon TL arasında değişiyor.

Nuvo Dragos’un konum avantajları

Proje; Kartal Koşuyolu Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne yürüme mesafesinde bulunurken Maltepe Üniversitesi Tıp Fakültesi ile Maltepe Devlet Hastanesi, Bezm-i Alem Vakıf Üniversitesi Dragos Hastanesi ile Kartal Yavuz Selim Devlet Hastanesi’ne 10 – 15 dakikalık mesafede bulunuyor.

Kadıköy – Kartal – Tavşantepe metrosunun bölge istasyonuna yürüme mesafesinde olan projeden Sahil Yolu’na birkaç dakikada bağlanılırken Sabiha Gökçen Havalimanı’na da normal trafik şartlarında 15 dakikada ulaşmak mümkün.

Anadolu Adalet Sarayı’na yürüme mesafesinde olan proje Maltepe Park AVM’ye ve yapımı devam eden Piazza AVM’ye yürüme mesafesinde bulunuyor. Yeni açılan Hilton AVM’de projeye 10 dakikalık mesafede bulunuyor.

Proje bir çok eğitim konumuna da yakın bir lokasyonda yer alıyor. Bu okullar arasında Gedik Üniversitesi, Maltepe Üniversitesi, Yeditepe Üniversitesi, Marmara Üniversitesi, Sabancı Üniversitesi, Okan Üniversitesi, TED Rönesans Koleji, Yönder Koleji, Terakki Vakfı Okulları ve daha çok sayıda eğitim kurumu yer alıyor.

Projede yaşamı keyifli hale getiren sosyal donatılar

Projede açık ve kapalı yüzme havuzu, Adalar manzaralı balkonlar, seyir terasları, yürüyüş ve koşu yolları, açık ve kapalı spor alanları, basketbol sahası, tenis kortu, sauna, hamam, fitness, peyzajlı bahçeler, kapalı otopark alanları, kafe ve 7/24 güvenlik hizmetleri bulunuyor.

Nuvo Dragos Nerede?

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI