16 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaKonut ProjeleriNurol GYO'dan 3 semtte 3 ayrıcalıklı proje!

Nurol GYO’dan 3 semtte 3 ayrıcalıklı proje!

‘Hayata Yatırım’ mottosuyla yatırımlarına devam eden Nurol GYO, İstanbul'un en gözde semtlerinde yatırım yapmayı sürdürüyor. Mecidiyeköy, Güneşli ve Seyrantepe'deki prolerinde ayrıcalıklı ve modern hizmet anlayışı ile yola çıkılıyor. Nurol GYO, mükemmeli arayanlar için, ürettği projelerinde mükemmelden ötesini vadediyor. İşte Nurol GYO'nun yeni projeleri ile ilgili detaylar… 

Nurol Life ile yepyeni bir lüks konsepti ile tanışın: “Practical Luxury”

Seyrantepe’de Belgrad Ormanı’nın yanı başında yükselen Nurol Life, bir rezidansın tüm ayrıcalıklarını, heyecan verici detaylarla buluşturuyor. Lüks konseptini yeniden tanımlayan “Practical Luxury” ile hayatı daha keyifli ve daha pratik yaşamanızı sağlayan Nurol Life, modern yaşamın ihtiyaçlarına yönelik özel çözümlerle destekleniyor.

Nurol Life’ın “Practical Luxury” konsepti, hayatı kolaylaştıran ayrıcalıkları içinde barındırıyor. Gece yatıya kalacak misafirlerinizin konaklayabileceği özel “Guest House”, acil bir işiniz çıktığında minik dostlarınızı emanet edebileceğiniz “Evcil Hayvan Bakımı”, sevdiğiniz filmleri daha keyifli ortamda izleyebilmeniz için “Sinema Odası”, dünya lezzetlerini kapınıza getiren “Premium Yemek Hizmeti”, hobilerinizi özgürce gerçekleştirerek zihninizi ve ruhunuzu dinlendireceğiniz “Yoga-Pilates Stüdyosu”, stresten arınmanıza yardımcı “Spa&Sauna-Buhar Odaları”, tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacak ekipmanı ile fonksiyonel “Toplantı ve Çalışma Odaları” Nurol Life’ın sunduğu pratik lükslerden yalnızca birkaçı…

Türkiye’nin en büyük ve önemli projelerine imza atan ödüllü mimar Hakan Kıran tarafından tasarlanan ve iç mimarisi de Autoban’a ait olan Nurol Life, pencereleri açılabilen, taş duvarlarıyla nefes alan, 4 metre tavan yüksekliğine sahip, orman manzaralı daireleri ile hem lüks hem de ferah bir ev yaşamı vaat ediyor.
Maslak ve Levent’in hemen yanında konumlanan Nurol Life, Fatih Sultan Mehmet ve Boğaziçi köprülerine yakınlığı ile öne çıkıyor. Türk Telekom Arena’nın yanı başında yükselen Nurol Life ayrıca metroya yürüme mesafesinde bulunuyor.

NUROL Life Proje Künyesi

Proje Adı: Nurol Life
Lokasyon: Seyrantepe
Toplam inşaat alanı: 138.044,00 m²
Yatırım bedeli: 330 milyon dolar
Konut + Ofis sayısı: 440 Kule dairesi, 26 Teras Ev, 50 Ofis
Ortalama metrekare birim fiyatı: 5000-7000 dolar

Nurol Tower’ da her şey sizin için en ince ayrıntısına kadar düşünülüyor

Nurol GYO’nun “EvOfisEv” konseptiyle geliştirdiği Nurol Tower projesi, hem ev hem ofis hizmetleriyle lüks bir rezidansın konforunu tek bir yapı içinde buluşturuyor.
Günlük hayattaki tüm ihtiyaçlarınızı karşılamak için tasarlanan Nurol Tower; çarşı, dükkan, restoran ve kafeleri ile hayatınızı kolaylaştırıyor. Nurol Tower’daki Concierge Hizmetleri, sizin için her şeyi düşünüyor, istek ve ihtiyaçlarınıza tek bir telefonunuzla çözüm üretiyor. Seyahat danışmanlığı hizmetlerinizden, günlük alışverişlerinizin teslimatının evinize ya da ofisinize kadar yapılmasına, en özel davetlerinizin eksiksiz organizasyonun gerçekleştirilmesine kadar bütün ihtiyaçlarınıza yanıt veriyor. Nurol Tower’da bina dışına çıkmadan, ihtiyaçlarınızı zahmetsizce karşılayabilme imkanı sizleri bekliyor.
73 ila 193 metrekare arasında değişen, 4 metre tavan yüksekliğine sahip 270 bağımsız bölümün bulunduğu Nurol Tower’ın 149 metre yükseklikteki çatı katındaki Sky Lounge’ı; bir tarafta şehrin tarihi ve kültürel yanını yansıtan eski İstanbul’u ve Marmara Denizi’ni, diğer tarafta ise boğaz manzarasını, eşsiz bir İstanbul panoraması ile sunuyor. Nurol Tower’ın gece ve gündüz farklı bir atmosfer sunan 360 derecelik bir İstanbul manzarasına sahip Sky Lounge bölümünde özel günler için davet ve kutlamalar gerçekleştirilebiliyor.
Yeni Adalet Sarayı’nın karşısında Çağlayan Meydanı’na komşu olan Nurol Tower, yol avantajıyla da ön plana çıkıyor. E5 cepheli konumu, çevreyolu ve boğaz köprüsü bağlantılarına hemen ulaşılabilirliği, metro ve metrobüs durağına yakınlığı, ulaşımda önemli bir kolaylık sağlıyor. 

NUROL Tower Proje Künyesi

Proje Adı: Nurol Tower
Lokasyon: Mecidiyeköy
Toplam inşaat alanı: 74.878 m2
Yatırım bedeli: 165 milyon dolar
Konut + Ofis sayısı: 270 adet ev ofis, 50 ofis ve çarşı katında 15 dükkan ve mağaza olmak üzere 321 bağımsız bölüm
Ortalama metrekare birim fiyatı: 5000 dolar ile 7.500 dolar arası

Nurol Park, size huzurlu bir hayatın kapılarını aralıyor

Nurol GYO’nun İstanbul’un en önemli lokasyonlarından biri olan Güneşli’de hayata geçirdiği Nurol Park hızla yükseliyor. Özlemini duyduğumuz samimi ve sıcak mahalle dokusunun yeniden canlandığı Nurol Park, 5 futbol sahası büyüklüğündeki peyzaj alanı, geleneksel sokak yaşamından esinlenilen alışveriş alanları, avantajlı lokasyonu ve yüksek standartlardaki inşaat kalitesi ile huzurlu bir hayatın kapılarını aralıyor.


Geleneksel sokak yaşamından esinlenilen alışveriş alanları ile bölgenin yeni çekim noktası haline gelecek olan Nurol Park’ta, ailece keyifli yürüyüşler yapabilme ya da dostlarınızı mahallenizin kafesinde, ev konforunda ağırlama imkanı sunuluyor.
Projede Nurol Park sakinlerine ve ziyaretçilere açık olan sokak mağazaları da yer alıyor. Bu mağazalar, alışveriş merkezlerinin boğuculuğu ve tek düzeliğinden sıkılanlar için farklı bir alternatif olarak ön plana çıkıyor. İstanbul’un eski alışveriş sokaklarından ilham alan Nurol Park, açık havada keyifli bir alışveriş deneyimini, güler yüzü ve sıcaklığı yeniden keşfetme imkanı sunuyor.

NUROL Park Proje Künyesi

Proje Adı: Nurol Park
Lokasyon: Güneşli
Toplam inşaat alanı: 321.933,70 m²
Yatırım bedeli: 360 milyon dolar
Konut + Ofis sayısı: 84 Loft, 544 Residence, 884 Tower dairesi – Toplam 1512 daire ve 119 Ofis
Ortalama metrekare birim fiyatı: 6500-8000 TL

NUROL GYO PROJELERİ İLE İLGİLİ DETAYLI BİLGİ ALMAK İÇİN TIKLAYINIZ

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI