28 Mart 2024 Perşembe
Ana SayfaFırsat ProjeleriNlogo'da cazip ödeme imkanları, 'Mutlu ev sahipleri'

Nlogo’da cazip ödeme imkanları, ‘Mutlu ev sahipleri’

Her detayında Özyurtlar mimarisinin izlerini taşıyan; prestiji, ihtişamı ve ayrıcalıklı yaşam alanlarıyla öne çıkan Nlogo İstanbul, yeni daire sakinlerine güven ve huzur içinde yaşayabilecekleri nezih bir hayatın anahtarını sunuyor.

Güvenli, geniş sosyal imkânları ve yüksek teknolojisi ile Nlogo İstanbul, ev ve iş hayatınıza yepyeni bir trend kazandırıyor. Sosyal olanakları ve hizmetleri ile N logo İstanbul öncelikle “Mutlu Ev Sahipleri” yaratmayı hedefliyor. Hayal ettiğiniz, beş yıldızlı bir tutkudan yola çıkarak tasarlanan büyülü bir dünyanın kapıları N logo İstanbul ile açılıyor.

7 blokta 2 bin 679 daireden oluşan ve üç etap halinde inşa edilen Nlogo İstanbul’un her etabında 1+0’dan 3+1’e kadar farklı tip ve büyüklüklerde daireler yer alıyor. 

İstanbul’un en prestijli, en çekici yaşam merkezi

Nlogo İstanbul içerisinde bulunan “Cadde İstaNbul”, şehrin kalbinde lüks ve konforun eşsiz buluşmasını farklı bir konsept ile sunmayı vaat ediyor. Zengin peyzaj mimarisi ile gözünüze hitap etmenin yanı sıra birbirinden seçkin mağazalarıyla da butik alışveriş keyfini sizlere doyasıya yaşatacak Cadde İstaNbul, her zevke, her damağa hitap eden lezzet noktalarıyla da sizlere essiz bir mutfak kültürü sunuyor. Ulusal ve uluslararası markaların buluşacağı Cadde İstaNbul, seçkin mağazaları, restaurant ve cafelerden oluşan yeme içme alanı ile İstanbul’un en prestijli, en çekici yaşam merkezi olacak.

 
2016’da satışa açmayı planladığı bir bloğu daha satışa çıkaran Özyurtlar İnşaat yoğunluk nedeniyle Nlogo İstanbul Satış Ofisi'nde hafta sonu da dahil olmak üzere gece 23.00’a kadar hizmet vermeye başladı.

Nlogo İstanbul güncel fiyatlar ve ödeme planı

1+0 dairelerin 129 bin liradan, 1+1 dairelerin 199 bin liradan, 2+1 dairelerin 299 bin liradan ve 3+1 dairelerin 445 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu projede peşin parayla daire almak isteyenlere de yüzde 15 indirim fırsatı sunuluyor.

Anahtar teslimlerinin 2017'de yapılması öngörülen projede, banka garantörlüğünde 120 ay vadeli kredi kullanılabiliyor. Ayrıca projede 'kişiye özel ödeme imkanları' da sunuluyor. 60 ay yüzde 0 faiz fırsatından da yararlanabilen yeni ev sahipleri taksitleri 2017'de ödemeye başlıyor. Daire alanlar yüzde 25 peşinat verip, ödemeye tam 12 ay sonra, yani ev tesliminde başlamış oluyor.

Nlogo İstanbul nerede?

Tüyap Fuar Merkezi’ne 10 dakika mesafede konumlanan Nlogo İstanbul, Atatürk Havaalanı’na ise 15 dakika uzaklıkta bulunuyor. Alışveriş noktalarına yakınlığıyla dikkat çeken proje, Akbatı AVM’ye, Torium AVM’ye, Marmarapark AVM’ye, 5M Migros’a, Real Hipermarket ile Bauhaus ve Koçtaş Yapımarket’e 5 dakika mesafede yer alıyor. 

DETAYLI BİLGİ VE İLETİŞİM İÇİN TIKLAYINIZ

Gamze GEÇKALANLAR/Emlakdream.com

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI