16 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaKonut ProjeleriNidapark Bomonti'den şehrin kalbinde 60 ay sıfır faizle konut alma imkanı

Nidapark Bomonti’den şehrin kalbinde 60 ay sıfır faizle konut alma imkanı

5 Ekim perşembe günü Tahincioğlu Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu ve Tahincioğlu Gayrimenkul Genel Müdürü Alpaslan Çalım evsahipliğinde düzenlenen basın toplantısıyla kamuoyuna ve yatırımcılara tanıtılan Nidapark Bomonti'de lansman satış süreci başladı.

Tahincioğlu Gayrimenkul Genel Müdürü Alpaslan Çalım, basın toplantısı ardından emlakdream.com’a  açıklamalarda bulundu.

599 konutun 151 adetini ön talepte sattıklarını söyleyen Çalım, lansman sonrasında satışlarını hızlı bir şekilde bitireceklerini söyledi.

"1 milyar 400 milyon TL değerinde bir yatırım"

Projenin detayları hakkında bilgi veren Çalım, “Arazi kendi stoğumzuda bulunan bir arsaydı. Yaklaşık 1 milyar 400 milyon lira değerinde bir yatırım yaptık. Projemizde 1+1’den 4+1’e kadar 599 adet ünite konut, 60 adet ofis, yaklaşık 18 adet de cadde mağazası bulunmaktadır. Projemizi tasarlarken hem yatayda teraslı, bahçeli, hem de yüksek bir yapıda manzarayı görebilecek açıdan  tasarladık” açıklamasında bulundu.

"Sadece konut değil hayat da tasarlıyoruz"

Projenin sosyal donatıları hakkında da bilgi veren Çalım, “Projemizde açık-kapalı havuz, güneşlenme terasları, fitness salonu, iç bahçe ve bir de meydanımız bulunmaktadır. Sosyal hayat bizim için çok önemli. Çünkü biz insanlara sadece bir konut değil hayat da tasarlıyoruz.” ifadelerini kullandı.

"Bomonti çok değerli bir lokasyon"

Çalım projenin lokasyonu hakkında ise, “Bomonti İstanbul’un çok tarihi yerlerinden biri ve bütün ulaşım akslarının üzerinde bir konumda. Proje Beşiktaş’a 5 dakika, Kağıthane Tüneli ile TEM’e 5 dakika, Şişli ve Osmanbey’e yürüyüş mesafesinde bir uzaklıkta konumlanıyor. İstanbul’un iş, eğlence ve sanat hayatının kalbinde yer alıyor. Bomonti gerçekten çok değerli bir lokasyon  ve biz de bu lokasyonu özellikle seçip proje gerçekleştirdik” dedi.

Metrekare fiyatlarına da değinen Çalım sözlerine şöyle devam etti:

Konutlarımızın büyüklükleri  63 metrekare ile 271 metrekare arasında değişiyor. 8.300 liradan başlayan metrekare fiyatlarıyla satışa sunduk ama metrekare fiyatı 17 bin liraya kadar gidiyor. Şerefiyesine ve bulunduğu yere göre metrekare fiyatlarımız değişiyor.

"Emlak Konut'un başlattığı kampanyayı Nidapark Bomonti'de de yapıyoruz"

Emlak konut’un başlatmış olduğu kampanyayı biz Nidapark Bomonti’de  de müşterilerimize sunduk. Yüzde 5 peşin olmak üzere, yüzde 15’i 1 yıl içinde ödeyip geri kalanını yüzde 80 için bankadan 60 ay sıfır faiz kredi almak mümkün. Diğer alternatif ise yüzde 5 peşin verip yüzde 15’ini 1 yıl sonra ödeyerek,  yüzde 80’i için Ocak 2019’dan sonra 0,99 faizle bankadan kredi almak mümkün.

"Bölgeye göre fiyatlar çok cazip"

Özellikle lansman döneminde konut alan müşterilerimizin kazanmasını sağlıyoruz. Bölge fiyatları ile kıyasladığını zaman projemizin çok cazip fiyatlarda olduğu görülecektir. Zaman içinde gerek yatırımcısına gerekse oturucusuna büyük katkı sağlayacaktır. Paralarını bankalarda tutmak  yerine gelip projemizden yatırım yapmaları halinde çok daha mutlu olacaklarını söyleyebilirim.
 
 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI