19 Nisan 2024 Cuma
Ana SayfaSektörden HaberlerNidakule Ataşehir Kuzey'de cadde dükkanlar satışa çıkıyor!

Nidakule Ataşehir Kuzey’de cadde dükkanlar satışa çıkıyor!

Nidakule Ataşehir Kuzey projesinde, büyüklükleri 173,39 m2 ile 496,73 m2 aralığında değişen cadde dükkanları satışa sunuluyor. Aralık 2015 saat 11:00’ da  açık artırma ile satışa sunulacak dükkanların bedelleri 3.500.000 TL ile 9.900.000 TL aralığında değişim gösteriyor.
 
Emlak Konut Nidakule Ataşehir Kuzey cadde dükkanları ihalesine katılmak isteyenler, ihale dosyalarını, Nidakule Ataşehir  satış ofisi ve Emlak Konut GYO Genel Müdürlüğü Pazarlama Müdürlüğü’nden temin etmeye başlayabilirler.

İhale katılım şartları

1.İstekliler talep etmeleri halinde, ihale dosyasını Nidakule Ataşehir Kuzey Satış Ofisinde Barbaros mahallesi Begonya sokak No: 3 34746 Ataşehir /İstanbul ve Emlak Konut GYO A.Ş. Genel Müdürlüğü Pazarlama Müdürlüğü Atatürk Mah. Çitlenbik Cd. No:4 Ataşehir/İSTANBUL adresinde görebilirler.

2. İhaleye katılmak isteyen istekliler, ihale dosyasını Nidakule Ataşehir Satış Ofisi ve Emlak Konut GYO A.Ş. Genel Müdürlüğü Pazarlama Müdürlüğümüzden temin etmeleri gerekmektedir.

3. İsteklilerin, Geçici Teminat Bedellerini, nakit ya da teminat mektubu şeklinde vermeleri gerekmektedir. (Bilgi: İhale Şartnamesi)

4. İstekliler, İhale Şartnamesinde belirtilen adrese, Geçici Teminat Mektuplarını (teminatnakit ise dekontlarını) ve Şartnamede belirtilen diğer evraklarını, teslim etmeleri gerekmektedir.

5. Evrakların eksiksiz teslim edilmesi ve istekli tarafından Açık Artırmaya Katılım veYüklenim Belgesinin imzalanması durumunda, Şirketimiz yetkilileri İstekliye İhaleBayrağını teslim edecektir. Buraya kadar izlenecek tüm adımların en geç 18/12/2015 tarihi saat: 17:00’e kadar yerine getirilmesi gerekmektedir.

6. İstekliler, İhalenin yapılacağı 19/12/2015 tarihinde, saat 10:30’da Nidakule Ataşehir  Satış Ofisinde, beraberlerinde ihale bayrakları, kimlikleri, yabancı ise pasaportları, şirket ise imza sirküleri ve şirket kaşeleri ile birlikte hazır bulunmaları gerekmektedir.

İhale başvurusu 18 Aralık 2015 Cuma gününe kadar devam ediyor.

DETAYLI BİLGİ VE İLETİŞİM İÇİN TIKLAYINIZ

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI