17 Nisan 2024 Çarşamba
Ana SayfaSektörden HaberlerNidakule Ataşehir Kuzey Aralıkta Açılıyor

Nidakule Ataşehir Kuzey Aralıkta Açılıyor

Nidakule Ataşehir’in çalışma ve dinlenme alanları arasında kurulan denge, verimli bir iş hayatı ve mutlu bir çalışma hayatının aynı projede buluşmasını sağlıyor.Nidakule Ataşehir’deki ofisler modern şehir mimarisini doğal yaşam ve çalışma alanlarıyla bir araya getiriyor. 
Nidakule Ataşehir, bir ofis projesinde görülebilecek en etkileşimli çalışma hayatının merkez noktasında yer alıyor. Projenin içindeki spor merkezi sağlıklı bir iş hayatına, büyük toplantı salonları başarılı bir iş hayatına, perakende mağazaları pratik bir iş hayatına kapı açıyor. İstanbul’un son 20 yıldır sürekli gelişen, büyüyen ve değer kazanan bölgesi Ataşehir, bugün kendini başlı başına bir şehir olarak konumlandırabiliyor. Bu sayede kariyerinizin en parlak günlerini, ailenizin sosyal hayatına ve çocuğunuzun eğitim hayatına sadece birkaç dakika mesafede yaşayabilirsiniz.
Nidakule Ataşehir, gerçek bir A+ ofis projesinin nasıl olması gerektiği hakkında uzun araştırma ve planların ardından projelendirildi. Bu projede yer alan her ünitenin arkasında, hem birbirinden bağımsız hem de bir bütün olarak hayata geçen güçlü bir fikir var: A+ çalışanlar için A+ ofis hayatı. İyi tasarlanmış bir ofis projesini, içeri girdiğiniz anda fark edersiniz. İlerledikçe attığınız her adımın sizden önce düşünülmüş ve planlanmış olduğunu hissedersiniz. Bu his, insana güven ve rahatlık veren bir bütünlük oluşturur. Bu bütünlüğü sağlamanın ilk kuralı, teknoloji, mimari, teknik altyapı, konum ve yerleşim gibi farklı kriterlerin aynı fikir etrafında inşa edilmesidir.

ABD Yeşil Bina Konseyi tarafından verilen LEED Gold Sertifikası’nı almak için başvuruda bulundu. Proje tamamlandığı anda bu sertifikaya sahip olmak, ofisi Nidakule Ataşehir’de olan herkes için büyük bir gurur kaynağı olacak.
Detaylı Bilgi için 
Tel:444 4 846

PROJE BİLGİ FORMU

Ayla Özer
Ayla Özer
1969'da Bursa'da doğdu. Evli ve bir kız çocuk sahibi. İlk, orta ve lise eğitimini İnegöl Lisesinde tamamladıktan sonra Uludağ Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümünnden mezun oldu. Öğrencilik yıllarında Bursa'da Barışçı Ajansta müşteri temsilcisi olarak başladığı iş hayatına 1992 yılında Sabah Gazetesi Reklam Satış, TGRT Televizyonu Reklam Müdürlüğü, Vatan Gazetesi Reklam Direktörlüğü olarak devam etti. 2011'de emlakdream.com'uu kuran Ayla Özer halen emlakdream.com'un Yayın Yönetmenidir.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI