16 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaKonut ProjeleriNevşehir Emlak Konutlarına 20 yıl vade ilgisi

Nevşehir Emlak Konutlarına 20 yıl vade ilgisi

Güçlü Bir Türkiye İçin Birlik Vakti kampanyası çerçevesinde 20 yıl vadeyle konut sahibi olma fırsatı tanınan Nevşehir Emlak Konutları büyük ilgi görüyor. Bu ilginin kampanyayla cazip ödeme fırsatları tanınmasının yanı sıra yapılan konutların kalite, ihtiyaca uygunluk, lokasyon olarak şehre yakınlık gibi özellikleri de taşımasından kaynaklandığı belirtiliyor.

Emlak Konut güvencesiyle yapılan ve Ağustos 2018'de tamamlanması plalanlana Nevşehir Emlak Konutları Güçlü Türkiye İçin Birlik Vakti isimli konut satış kampanyasında 20 yıl vadeli ödeme seçenekleriyle satılıyor. Nevşehir Emlak Konutları'ndaki daireler Emlak Konut kampanyası ile yüzde 5 peşin, 60 ay sıfır faiz, 120 ay yüzde 0,45 ve 20 yılda 0,79 faizli ödeme seçenekleriyle sunuluyor. 

Projenin özellikleri
Nevşehir Emlak Konutları'nda 29 bin 541 metrekare arsa üstünde yükseliyor.  Nevşehir Emlak Konutları'nda alanları 83 ila 210 metrekare aralığında değişen 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor. Teslim tarihi Temmuz 2019 olarak belirlenen Emlak Konut Niğde'de 1 oda 1 salon dairelerin tamamı satıldı.

Daire fiyatları
Nevşehir Emlak Konutları 2017 fiyat listesine göre 2+1 daireler 343 bin TL'den başlıyor. 3+1 daireler 450 bin TL'den başlıyor. 4+1 daireler 550 bin TL'den başlıyor.  

Sosyal donatılar
Site sakinlerinin kullanabileceği Sosyal Tesis;  doğal aydınlatma imkanı sağlayan ışıklık ile aydınlatılan kapalı havuz, bay-bayan ayrı fitness salonları, bay-bayan ayrı soyunma odaları ve duşlar, iki katlı kapalı otopark içerisinde konutlar için 355 adet otopark alanı binalar ile direkt bağlantılı olacak şekilde Nevşehir Emlak Konutları'nda bulunuyor.

Lokasyon
Proje lokasyon olarak Niğde Stadyumu'na 4,1 kilometre, Niğde köy garına 4,2 kilometre, Niğde tren garına 4,6 kilometre uzaklıkta yer alıyor.

PROJE BİLGİ FORMU

Burak Öz
Burak Öz
İstanbul Matbaa Meslek Lisesi, Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Fotoğraf Bölümü önlisans, Selçuk Üniversitesi Gazetecilik lisans, Marmara Üniversitesi Genel Gazetecilik yüksek lisans mezunu. 1990'larda öldürülen gazetecileri konu alan yüksek lisans tez çalışması var. Bugüne kadar Hürriyet (staj), BirGün, Karşı gazetelerinde ve çeşitli internet sitelerinde yüzlerce haberi imzalı ve imzasız şekilde yer aldı. Sarı Basın Kartı taşıma hakkını yaklaşık 10 yıl önce kazandı. Orta düzey İngilizce, 10 parmak F klavye, Photoshop bilgisine sahip.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI