28 Mart 2024 Perşembe
Ana SayfaManşetNef'ten ticarete DEV destek..

Nef’ten ticarete DEV destek..

Gayrimenkul proje pazarlaması ve satışı konusunda sektörün deneyimli ismi Bilge Özdemir 21.Aralık.2017 perşembe günü saat 13:00'de İstanbul Haliç Kongre Merkezinde düzenlenecek NEF ticari gayrimenkulleri ve açık artırma hakkında görüş ve önerilerini emlakdream.com için kaleme aldı.

İnşaat ve gayrimenkul sektöründe cesaretli adımları, farklılıkları ve inovatif yaklaşımları ile fark yaratan  NEF, 2017 yılına damga vurucak “dev bir adım” atıyor.

Nef açık artırmada 103 mağaza ve 43 ofisden oluşan ticari gayrimenküllerinde uzun yıllar konuşulacak yatırım, ticari kazanç, iş geliştirme, iş kurma olanağı sunuyor.

İstanbul genelinde, merkezi ve gelişme trendindeki semtlerinde konumlu 13 farklı projede binlerce yerleşim, yaşamın içinde, milyonların uğrak noktalarında; yeni iş kuracaklara, işini büyütmek ve geliştirmek isteyenlere, ticari kazanç elde etmek isteyenlere iş potansiyeli hazır tapulu “ofis & mağazalar” sunuyor, Ülke ekonomisine ve ticarete destek oluyor…

Ticari gayrimenkullerde inanılmaz fiyatlar!

Ticari gayrimenkul için duyduğunuzda inanamayacağınız metrekaresi 5,000 TL’den  başlayan fiyat alternatifinde dükkân fiyatları 290 bin TL seviyelerinden başlıyor…

Doktorundan dişcisine, veterinerinden psikoloğuna, araba yıkamadan büfesine, kafesine, aklınıza gelmeyip girişimcilerin aklına gelen farklı iş kollarının Yurt dışı ve Yurt içinden talep gösterdiği açık artırma süreci inşaat ve gayrimenkul sektörüne damga vuracağa benziyor.

Ataköy, Topkapı,Levent, Bahçelievler,Basın Ekspres, Sancaktepe, Kağıthane, Merter, Kemerburgaz ve İstanbul’un ticari hayatında önemli yer tutacak açık artırma fırsatında Nef sunduğu fiyat ve potansiyel avantajını kira garantisi, minimum peşinat ve vade olanakları  ile destekliyor.

Sizleri,TURYAP ve JLL işbirliği ile

21.Aralık.2017 perşembe günü saat 13:00’de İstanbul Haliç Kongre Merkezinde düzenlenecek tarihi açık artırma’da ziyaret veya internet katılımı ile yer almaya davet ediyorum

Bilge Özdemir

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI