23 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaKonut ProjeleriNef'ten 3 Yeni Proje: 3 milyar TL Yatırım

Nef’ten 3 Yeni Proje: 3 milyar TL Yatırım

Timur Gayrimenkul Geliştirme Yapı ve Yatırım A.Ş., Nef markası altında yatırımcılarına hız verdi. Dün gerçekleştirilen Nef Bahçelievler projesinin lansman toplantısında Nef İcra Kurulu Başkanı Erden Timur, 3 yeni projenin müjdesini verdi: Nef Bahçelievler, Nef Sancaktepe, Nef Kağıthane. Nef İcra Kurulu Başkanı Erden Timur, Nef Bodrum projesinin lansmanını neden yapmadıklarını da açıkladı.

Nef Bahçelievler

Lansmana yapılan Nef Bahçelievleri projesi, 'şehrin merkezin en yeşil proje' olarak ön plana çıkıyor. Şehrin merkezinde aynı zamanda yeşil ile iç içe bir yaşam vadeden Nef Bahçelievler, 1023 konuttan oluşuyor. 45 dönümlük alanın 25 dönümü yeşile ayrılan Nef Bahçelievler'de çocukların yaşayabileceği alanlarda oluşturuldu. Mimarinin de ön plana koyulduğu Nef Bahçelievler projesinde fiyatlar 480 bin TL'den başlıyor.

Nef Sancaktepe

Nef'in Anadolu Yakası'ndaki ilk projesi olan Nef Sancaktepe, Sancaktepe Akpınar Mahallesi'nde yükseliyor. Ön talep sürecinde olan Nef Sancaktepe, 1+1, 2+1, 3+1 dairelerden oluşuyor. 50 bin kişinin istihdam edeceği yapımı devam eden istanbul Finans Merkezi'ne çok yakın bir lokasyonda bulunan Nef Sancaktepe'de yine doğa ile iç içe bir yaşam vadediliyor.

Nef Kağıthane

Nef, Kağıthane'deki projelerine devam ediyor. Nef Kağıthane projesiyle ilgili detaylı bilgi yakın zamanda verilecek.

Nef, 3 proje için toplam 3 milyar TL yatırım bedeli öngörüyor. 

Nef Bodrum Projesinin Lansmanı Neden Yapılmadı?

Nef'in Yalıkavakta'ki 500 konutluk projesi Nef Bodrum'un lansmanının neden yapılmadığını Nef İcra Kurulu Başkanı Erden Timur açıkladı:

'Nef Bodrum'da lansman öncesi satış hedefimiz yüzde 25'ti. Onu satıp lansman yapacaktık. Fakat hedefimizin çok üstüne çıktık. Nef Bodrum'da istediğimiz şey: orada birbirini tanıyan insanların oturması. Bizde orada oturacağız. Lansman yaptığımız zaman herkese satmamız gerekiyor. Şu an yakın çevremize ve onların çevresine satışlarımızı yapıyoruz. Bu satışlar bitince 1 sene sonra lansman yapabiliriz' 

 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI