15 Nisan 2024 Pazartesi
Ana SayfaKonut ProjeleriNef Nakkaştepe projesi

Nef Nakkaştepe projesi

Nef Nakkaştepe'de ön talep toplama süreci yakında başlayacak.

Timur Gayrimenkul tarafından Nef markası altında üretilen nitelikli gayrimenkul projelerine bir yenisi daha ekleniyor. İstanbul Anadolu Yakası Üsküdar ilçesi Kuzguncuk Mahallesinde projelendirilen Nef Nakkaştepe’de ön talep toplama süreci yakında başlayacak. Kat planları ve satış fiyatlarının önümüzdeki günlerde belli olacağı projede Nef markalı projelerde uygulanan ve sosyal donatılara farklı bir anlayış getiren kullandıkça öde mantığına dayanan foldhome sistemi Nef Nakkaştepe’de de olacak.

Timur Gayrimenkul hakkında genel bilgiler

Nef gayrimenkul markasının sahibi olan Timur Gayrimenkul’ün kökeni 1992 yılında kurulan ve ana faaliyet konusu gümrük komisyonculuğu aracılık ve mümessillik hizmetleri yapmak olan Şen Timur Gümrükleme firmasıdır. 12 nisan 2007 yılında şirketin ana faaliyet konusu yurtiçi ve yurtdışında inşaat ve müteahhitlik işleri yapmak ile gayrimenkul alımı, yapımı,
geliştirmesi ve satımını gerçekleştirmek ve ünvanı da Timur Gayrimenkul Geliştirme Yapı ve Yatırım A.Ş. olarak değiştirilmiştir. 2010 yılından itibaren de Nef markası adı altında gayrimenkul projeleri geliştirmektedir. Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürüten Musa Timur’un sermayedeki payı yüzde 5, İcra Kurulu Başkanlığı görevini yürüten Erden Timur’un sermeyedeki payı ise yüzde 95’tir. 30 haziran 2017 tarihi itibarıyla şirketin tamamı ödenmiş haldeki kayıtlı sermayesi 52 milyon 390 bin TL’dir.

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2 YORUM

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI