15 Nisan 2024 Pazartesi
Ana SayfaKonut ProjeleriNef Çekmeköy Konut Projesi

Nef Çekmeköy Konut Projesi

Timur Gayrimenkul firması tarafından İstanbul Çekmeköy’ de yükselen bir proje. 180.000 metrekare arsa üzerine yapılan projede 4 farklı konut tipi yer alıyor. Konutlar 1+1,2+1,3+1 ve 4+1 şeklinde dizayn edilmiş. Proje içerisinde toplamda 1,500 konut mevcut.  Çevre dostu olarak inşa edilen konutlarda özel tasarım bir mimari uygulanmış.

Nef Çekmeköy Projesi kat planları, teslim tarihi, örnek daire ve sosyal alanlar

Proje yeni bir hayatın kapılarını arayacak şekilde imar edilmiş. Altyapı depreme uygun olarak hazırlanmış. Gereken her türlü güvenlik teknik anlamda en üst donatıyla tamamlanmış.

Konforlu bir hayat…

Proje bölgenin de az katlı mimarisine uyum sağlayabilecek bir biçimde geliştirilmiş.

FOLDHOME AVANTAJI

Projeyi özel yapan konulardan bir tanesi de kişisel kullanım alanı sağlayabilmesi. Folfhome konsepti özelliği sayesinde bir ilke imza atılmış. Projede bir evin içerisine sığmayacak odalar katlanarak eve dahil edilebiliyor. Örneğin yeri geliyor misafir odası ya da bir sinema odası haline dönüştürebiliyorsunuz. Foldhome sisteminde bu özellik Kullan–öde şeklinde düşünülmüş. Kullanmadığınız zaman sizden ekstra bir ücret talep edilmiyor. Her katta bulunan bu özellikten isteyen herkes faydalanabiliyor.

Konutların Ekim 2020 tarihinde teslim edilmesi planlanıyor.

Nef Çekmeköy projesi içerisinde fitness salonu, sauna, açık yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, yeşil alanlar, güvenlik, kameralı güvenlik, otopark ve daha fazlasıyla sizleri bekliyor.

Nef Çekmeköy Konut Projesi daire fiyatları ve satış seçenekleri

Nef’in Çekmeköy’deki ikinci projesi 120 ay 0.99 faiz oranıyla satışta.

Nef Çekmeköy Nerede?

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI