22 Nisan 2024 Pazartesi
Ana SayfaKonut ProjeleriNef Bahçelievler’den kişiye özel ödeme planları

Nef Bahçelievler’den kişiye özel ödeme planları

Nef Bahçelievler’de fiyatlar
 
Nef Bahçelievler projesinde kişiye özel ödeme koşulları sunuluyor. Projede en düşük-en yüksek konut fiyatı 480 bin TL ile 2 milyon 500 bin TL arasında yer alıyor. En düşük-en yüksek metrekare birim fiyatı ise 8 bin 500 TL-10 bin TL arasında.


 

 Nef Bahçelievler’de sosyal alanlar
 
Nef Bahçelievler arsası 45 dönüm olarak yer alıyor ve bunun 25 dönümü özel tasarlanmış peyzaj alanından oluşuyor. Projede 9 bin metrekarelik teras ve kat bahçeleri yer alıyor. Ayrıca Nef Bahçelievler’in önünde ve yanında yaklaşık 20 bin metrekarelik bir park alanı mevcut.  Bunların yanı sıra havuz alanları, özel tasarım sokak lambaları, saat kulesi, seramik-marangoz atölyesi, dinlenme bahçeleri de projede yerini alıyor.
 

Nef Bahçelievler’de Daireler
 
İstanbul Bahçelievler’de 44.326 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilmesi planlanan Nef Bahçelievler,  6 ile 20 kat arasında değişen yükseklikte 10 bloktan oluşuyor. Projede bin 23 adet konut ve 14 adet ticari ünite bulunuyor.  1+1'den 5+1'e kadar daire tipleri yer alıyor. Dairelerin alanları ise 40 ile 280 metrekare arasında değişiyor. Yarısından fazlası peyzaja ve yeşil alana ayrılmış olan projenin sadece yüzde 5'ini 1+1 daireler oluşturuyor. Nef Bahçelievler'in genelinde aileler için planlanmış 2+1 ve 3+1 daireler ağırlıkta.
 
Doğan yeni çocuklar için bir ağaç dikilecek
 
Ayrıca proje, çocukları da sevindirecek. Konuyla ilgili Türkiye’nin en iyi kreşlerinden birinin projede yer alacağını ifade eden Nef İcra Kurulu Üyesi ve Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Selçuk Çelik, “Çocuğunuz kreşten çıktığında sokak oyun alanlarında özgürce oynayabilecek. Çocuklar için özel olarak tasarlanmış ağaç evler, çocuk kütüphanesi, tematik oyun alanları, dev kaydırak, çocuk kulübü, çocuk tarım alanı, hobi bahçeleri gibi pek çok farklı oyun alanı bulunuyor” bilgisini verdi. Nef Bahçelievler’de çocukların kendi ağacıyla büyüyeceğini belirten Çelik, “Her yeni doğan çocuk için projemizde bir ağaç dikeceğiz, böylece ailelerimizle birlikte doğamız da büyüyecek” dedi.
 

Nef Bahçelievler’de Nerede?
 
Nef Bahçelievler, İstanbul’un Bahçelievler semtinde hayata geçiriliyor. Proje; hemen önündeki metro durağı ile E-5’e ve metrobüse yürüme mesafesinde olmasıyla dikkat çekiyor.
 
 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI