27 Mart 2024 Çarşamba
Ana SayfaKonut ProjeleriNef Bahçelievler Projesinin Lansmanı Gerçekleştirildi

Nef Bahçelievler Projesinin Lansmanı Gerçekleştirildi

İnşaat sektörünün öncü firmalarından Nef yeni projesi Nef Bahçelievler'in lansmanını gerçekleştirdi. Şehir merkezindeki en yeşil proje olma özelliğini taşıyan Nef Bahçelievler projesi sosyal donatıları ile de dikkat çekiyor. 

Nef Bahçelievler Basın Toplantısı Videosunu İzlemek İçin Videoyu Tıklayınız

Nef Bahçelievler Nerede

İstanbul'un köklü yerleşim merkezlerinden Bahçelievler'e yeni bir soluk getirmeyi amaçlayan Nef Bahçelievler projesinin hemen önünde metro durağı var ve E-5 ve metrobüs durağına da yürüme mesafesinde.

Nef Bahçelievler Daire Seçenekleri

Toplam 1023 konutun bulunduğu projede 14'te cadde dükanı bulunuyor. Nef Bahçelievlerprojesinde 1 oda 1 salondan, 5 oda 1 salona kadar daire seçenekleri mevcut.

Nef Bahçelievler Sosyal Donatılar

Çocukların çocukluğunu doyasıya yaşayabileceği bir proje olacağını ifade eden Nef İcra Kurulu Başkanı Erden Timur, Nef Bahçelievler'de kreşten çıkan çocukların sokak oyun alanlarında rahatça oynayabileceğini söyledi. Nef İcra Kurulu Üyesi ve Pazarlamadan Sorumlu genel Müdür Yardımcısı Selçuk Çelik ise, projede 45 dönümlük alanın 25 dönümünün yeşile ayrıldığına vurgu yaparak, 'projede yer alan 9 bin metrekarelik teras ve kat bahçeleri de doğayı evinize taşıyor' dedi. Nef Bahçelievler'de 20 bin metrekarelik park alanıda mevcut. Nef Bahçelievler projesinde ayrıca; sinema, misafir evi, parti ve karaoke alanları, playstation, hamam, sauna, eğlence odası, davet odası, kongre alanı, basketbol sahası, havuz, futbol sahası gibi birçok sosyal donatı mevcut. 

Nef Bahçelievler Fiyatları

Nef Bahçelievler fiyatları metrekaresi 8 bin 500 TL – 10 bin 500 TL 'den satılıyor.En düşük daire fiyatının  480 bin TL'den başladığı projede en yüksek daire fiyatı ise 2 milyon 500 bin TL.

İçinden Doğa Geçen Evler

SPD Arcitects'in mimarlığını üstlendiği proje 'doğaya dokunmak insana mutluluk verir' fikrinden yola çıkıyor. Nef Bahçelievler, blokların arasındaki kıvrımlı göletler ve botanik detaylar ile doğal bir vadi hissi yaratmayı hedefliyor. Yemyeşil bahçeleri ile nefes aldırmayı hedefleyen Nef Bahçelievler, bahçeli ev fikrini de şehrin merkezine taşıyacak. 

Evinizi Ünlü Moda Markası Tasarlayacak

İyi bir tasarımın önemine dikkat çeken Selçuk Çelik, Nef Bahçelievler projesinde dünyanın en iyi tasarımcılarının evlerin tasarımını yapacağını söyledi: 'proje için özel bir marka ile işbirliği yaptık'

Nef'in Anadolu Yakasındaki Projesine Çok Yakında Başlıyor: Nef Sancaktepe

Anadolu yakasında hiç konut projesi üretmeyen Nef, yakın zamanda ilk projesinin lansmanını yapmaya hazırlanıyor:

 Nef İcra Kurulu Başkanı Erden Timur 'Anadolu Yakası'ndaki ilk projemiz Sancaktepe'de hayata geçireceğiz. Anadolu Yakası'nda da doğa ile iç iç bir yaşam imkanı sunacağız. Nef Sancaptepe, 50 bin kişininçalışacağı İstanbul Finans Merkezi'ne de dört durak mesafede yükselecek.' dedi.

 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI