15 Nisan 2024 Pazartesi
Ana SayfaKonut ProjeleriNef Bahçelievler özgün mimarisiyle dikkat çekiyor!

Nef Bahçelievler özgün mimarisiyle dikkat çekiyor!

Timur Gayrimenkul imzası taşıyan Nef Bahçelievler projesi 44 bin 326 metrekarelik arsa üzerine kuruluyor. 10 blokta 1023 konuttan oluşan projede bloklar 6 ila 20 katlı olarak tasarlandı. Nef Bahçelievler'de 1+1'den 5+1'e kadar daire tipleri yer alıyor. Dairelerin alanları ise 40 ile 280 metrekare arasında değişiyor. Projede ayrıca 14 adet ticari ünite yer alıyor.

Daire Tipi ve Fiyat Aralığı

2+1 547.000 TL’den başlayan fiyatlarla
4+1 1.750.000 TL’den başlayan fiyatlarla

Nef Bahçelievler projesinde ödemelerde şirket içi 60 aya varan vade seçenekleri sunulabiliyor.

Yarısından fazlası peyzaja ve yeşil alana ayrılmış olan projenin sadece yüzde 5'ini 1+1 daireler oluşturuyor. Nef Bahçelievler'in genelinde aileler için planlanmış 2+1 ve 3+1 daireler ağırlıkta. 

45 dönümlük Nef Bahçelievler arsasının 25 dönümü özel tasarlanmış peyzaj alanından oluşuyor. Projede yer alan 9 bin metrekarelik teras ve kat bahçeleri de doğayı evlerin içine taşıyor. Ayrıca Nef Bahçelievler’in önünde ve yanında yaklaşık 20 bin metrekarelik bir park alanı da yer alıyor.

Öte yandan dev havuz alanları, özel tasarım sokak lambaları, saat kulesi, seramik&marangoz atölyesi, dinlenme bahçeleri yer alan Nef Bahçelievler’in sakinleri, mini sera, odun fırını, pop-up dükkanlar, çınaraltı meydan kahvesi gibi alanlar aile ve arkadaş gruplarına sınırsız sosyalleşme imkanı sunacak. 1 milyar 20 milyon TL yatırım değerine sahip olan Nef Bahçelievler projesine ön talep sürecinde 7 bin talep geldi.

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI