19 Nisan 2024 Cuma
Ana SayfaSektörden HaberlerNef; 3. kez en çok satış yapan firma oldu

Nef; 3. kez en çok satış yapan firma oldu

Real Estate Stars ödüllerinde ciro bazında en çok satış ödülü üst üste 3. kez Nef'e verildi.

2010 yılında kurulmasından bu yana geçen 7 yıllık süreçte çok sayıda nitelikli konut projeleri hayata geçiren Nef’in başarılarla dolu ödül portföyüne bir yenisi daha eklenerek firmanın kazandığı toplam ödül sayısı 37’ye yükseldi.

Sektöre yön veren gayrimenkul şirketlerini teşvik ve motive etmeyi amaçlayan ve Deikin sponsorluğunda düzenlenen “Real Estate Stars” tarafından verilen Türkiye’nin en çok satış yapan şirketi olarak birincilik ödülü üst üste 3. kez bu yıl gerçekleştirilen 1.3 milyar TL lira cirosu ile yine Nef’e verildi.

Nef olarak her projelerinin daha iyi olması için ince ince düşünerek planlayıp hayata geçirdiklerini belirten Nef İcra Kurulu Başkanı Erden Timur; 2014 yılından bu yana sektörün en hızlı ve en çok satış yapan şirketi olduklarını açıklayarak Nef olarak, 5 yılda Türkiye’de sektör lideri olduklarını söyledi. Sıranın ABD ve Avrupa’da lider firma olmaya geldiğini ifade eden Erden Timur 10 yıl içinde ABD ve Avrupa’nın 10 metropolünde yer almayı planladıklarını söyledi. Real Estate Stars’da üst üste 3. defa Türkiye’nin en çok satış yapan gayrimenkul şirketi kategorisinde birincilik ödülünü almanın kendilerini mutlu kıldığını aktaran Erden Timur bu ödüllerin kendilerini cesaretlendirdiğini ve gerekli adımları atmak için teşvik ettiğini söyleyerek sözlerini tamamladı.

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI