19 Nisan 2024 Cuma
Ana SayfaKonut ProjeleriNatural Houses Garden Taşdelen projesi

Natural Houses Garden Taşdelen projesi

Taşdelen'de hayata geçirilecek olan Natural Houses Garden projesinde konutların satış fiyatları 330 bin TL'den başlıyor.

İksir İnşaat tarafından İstanbul Anadolu Yakası Çekmeköy ilçesi Taşdelen mevkiinde 4 bin 200 metrekarelik arsa alanı üzerinde yapımı devam eden Natural Garden Houses projesi 3 bloktan oluşuyor. Konut teslimleri için planlanan tarih ise temmuz 2019 olarak belirtiliyor.

Natural Houses Garden’da kat planları ve sosyal alanlar

Projede büyüklükleri 70 – 80 metrekare arasında değişen 1+1, 120 metrekarelik 2+1 ve 140 metrekarelik 3+1 kat planlarında 120 konut inşa edilecek.

Taşdelen Ormanları’nın yanıbaşında yükselen projenin sosyal donatıları arasında çocuklar için oyun parkı, kapalı yüzme havuzu, 160 metrekare büyüklüğünde açık yüzme havuzu, hamam, sauna, buhar odası, peyzajlı yeşil alanlar, dinlenme alanları, yürüyüş yolları, basketbol ve voleybol sahası, kapalı otopark ve 7/24 güvenlik bulunuyor.

Natural Houses Garden’da satış fiyatları, ödeme planları ve projenin konumu

Ocak 2018 tarihi itibarıyla projedeki 1+1 daireler 330 bin TL’den, 2+1 daireler 490 bin TL’den ve 3+1 daireler de 570 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor. Yüzde 50 peşinatla yatırım yapılan projede kalan bakiye 12 ay içinde vade farksız ödeniyor. Ayrıca projenin satış ofisinde kişiye özel ödeme planları hazırlama imkânı da bulunuyor.

Çekmeköy Metro’suna, Özyeğin Üniversitesi’ne, Yavuz Sultan Selim Köprüsü bağlantı yoluna, Sabiha Gökçen Havalimanı bağlantı yoluna, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ve 15 Temmuz Şehitler Köprüsü bağlantı yollarına normal trafik şartlarında 5-6 dakikalık erişim mesafesinde olan proje oksijen deposu Taşdelen Ormanlarının yanı başında konumlanıyor. Ümraniye Tepeüstü Meydan AVM’ye ve Buyaka AVM’ye de 15 dakikalık ulaşım mesafesinde olan projenin yakınında Çekmeköy Emniyet Müdürlüğü de bulunuyor.

Natural Houses Garden nerede?

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI