17 Nisan 2024 Çarşamba
Ana SayfaKonut ProjeleriMyWay Country projesi

MyWay Country projesi

Ön talep toplama sürecinde olan Myway Country projesinde az katlı konaklarda ve rezidans bloklarında dairelerin satış fiyatları 289 bin TL'den başlıyor.

Gözde Grup tarafından İzmir Gaziemir’de 40 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde köy yaşantısı ile şehir yaşantısını bir arada sunacak konseptle projelendirilen MyWay Country projesinde ön talep toplama süreci başladı. Projede arsasının 4 bin metrekaresinde konutlar inşa edilecek, 36 bin metrekarelik alan ise yeşile ve doğaya ayrılacak. 2 etap halinde inşa edilecek projenin ilk etabında konut teslimlerinin 2018 yılı içinde yapılması planlanıyor.

MyWay Country’de konak ve rezidans seçenekleri sunuluyor

Her blokta 10 konak dairesi bulunan 5 katlı bloklar ile 7 katlı rezidans bloklarından meydana gelen projenin tamamında 215 konut inşa edilecek. Konak bloklarında 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 planında inşa edilirken rezidanslarda 1+1 ve 2+1 seçenekleri sunuluyor. Konaklarda blokların taraça şeklinde projelendirilmesinden dolayı her evin bahçesi olacak. Büyüklükleri 60 ile 320 metrekare arasında değişen 37 farklı konut tipi olacak.

MyWay Country’de satış fiyatları

Projede topraktan diye tabir edilen ön satış fiyatları 1+1 rezidans dairelerde 289 bin TL’den 2+1 rezidans dairelerde de 389 bin TL’den;

2+1 konak dairelerde 389 bin TL’den, 3+1 konak dairelerden de 589 bin TL’den başlıyor.

Gözde Grubu hakkında

1996 yılında kurulan firma inşaat faaliyetleriyle birlikte ticari hayatına başladı. Sağlık ile ilgili projeler yapan grup; diyaliz merkezleri, radyalojik görüntüleme merkezleri, tıp merkezleri, poliklinik yatırımlarıyla birlikte 7 şehirde faaliyet gösteriyor. İzmir ve Malatya’da konut projeleri geliştiren grup tamamlanmış ve inşaatı devam eden projeleriyle birlikte toplam 10 projede 3 binden fazla konutu üretmiş olacak. Gözde Grup’un referansları arasında MyVia Buca, MyVia Bornova, MyVia Bahçe, MyVia Mavişehir gibi projeler bulunuyor. MyVia markası altında projeler üreten grup ayrıca MyWay markası altında da rezidanslar, kuleler, karma projeler, AVM’ler inşa edecek.

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI