22 Nisan 2024 Pazartesi
Ana SayfaKonut ProjeleriMSY Norm İstanbul konut projesi

MSY Norm İstanbul konut projesi

Pendik'te yapımı devam eden MSY Norm İstanbul projesi 401 konuttan meydana geliyor.

MSY Yapı tarafından İstanbul’un Pendik ilçesi Ahmet Yesevi Mahallesinde yer alan 14 bin 717 metrekarelik arsa üzerinde yapımı devam eden MSY Norm İstanbul projesinde konut teslimlerinin aralık 2018’den itibaren başlaması planlanıyor.

MSY Norm İstanbul’da kat planları ve satış fiyatları

Her biri 12 katlı 5 bloktan meydana gelen projede büyüklükleri 77 ile 118 metrekare arasında değişen 2+1 ve 3+1 kat planlarında 401 konut ile ticari üniteler inşa ediliyor. Projede örnek daire bulunmuyor.

Projede brüt 110 metrekare büyüklüğündeki 3+1 dairelerin satış fiyatları 7 eylül 2018 tarihi itibarı ile 479.000 TL seviyelerinde bulunuyor.

MSY Norm İstanbul projesinin konumu ve sosyal alanları 

Kadıköy – Kartal – Tavşantepe metro istasyonunun Pendik’e kadar uzatılması çalışmaları devam ediyor. Çalışmalar tamamlandığında hattın Esenyalı istasyonuna 2-3 dakikalık uzaklıkta yer alacak olan proje konum olarak; Tuzla Devlet Hastanesi, Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne, Sabiha Gökçen Havalimanı’na, Sabancı – Okan ve Piri Reis üniversitelerine 5 ile 15 dakikalık erişim mesafesinde bulunuyor.

Diğer projelerden farklı olarak misafir konuk evlerinin de bulunduğu projede sosyal donatı alanları arasında; çocuklar için oyun alanları ve çocuk kulübü ile anaokulu, açık ve kapalı olmak üzere 2 yüzme havuzu, sinema odası, karaoke odası, playstation oynama odası, donanımlı fitness salonu, sauna, kafe ve restoran, kapalı otopark ve güvenlik hizmetleri bulunuyor.

MSY Norm İstanbul projesi nerede?

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI