28 Mart 2024 Perşembe
Ana SayfaKonut ProjeleriMotto İstanbul projesi

Motto İstanbul projesi

Aralık 2017'de konut teslimlerinin başlayacağı ve tapuların hemen verildiği Motto İstanbul projesinde 1+1 dairelerde fiyatlar kısa bir süre için 277 bin TL'den başlıyor.

Celaloğlu İnşaat tarafından Bağcılar Güneşli’de hayata geçirilen Motto İstanbul projesi; 16 katlı tek blokta 128 daire ve 12 ticari üniteden meydana geliyor. Konut teslimlerinin aralık ayında başlayacağı belirtilen projede tapular hemen veriliyor.

Motto İstanbul’da kat planları ve satış fiyatları

Büyüklükleri 62 ile 79 metrekare arasında değişen 1+1 ve 2+1 konut seçeneklerinin olduğu projede 308 bin TL’den başlayan fiyatlar kısa süreli olarak yüzde 10 kampanya indirimi sonrası 277 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor. Projede yüzde 50 peşin; bakiyeye vade farksız 24 ay taksit imkanı bulunuyor.

Motto İstanbul’un konumu

Ataköy – İkitelli metro istasyonuna 350 metre mesafede bulunan proje konum olarak Atatürk Havalimanı’na 5 kilometre, metrobüse 4 kilometre, Bakırköy Deniz Otobüsü’ne 7 kilometre, TEM Mahmutbey gişelere 6 kilometre, Esenler Otogarına 7 kilometre, Bakırköy Adliyesi’ne 6 kilometre, Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne 4 kilometre, İstoç’a 6 kilometre, CNR Expo Fuar merkezine 5 kilometre mesafede bulunuyor.

Motto İstanbul nerede?

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI