28 Mart 2024 Perşembe
Ana SayfaKonut ProjeleriMOD Bahçelievler'de faizsiz 24 ay vade

MOD Bahçelievler’de faizsiz 24 ay vade

Konut teslimlerinin eylül 2018'de başlayacağı MOD Bahçelievler'de vade farksız 24 ay taksitle ev sahibi olma fırsatı devam ediyor.

MOD Gayrimenkul Yatırım A.Ş. tarafından Bahçelievler Yenibosna Merkez Mahallesinde Basın Ekspres Yolu’na komşu konumda yapımı devam eden MOD Bahçelievler projesi 3 blokta 84 konuttan meydana geliyor.

MOD Bahçelievler’de kat planları ve projenin konum avantajları

Projede büyüklüğü 163 metrekare olan 2,5+1, büyüklüğü 184 ve 187 metrekare arasında değişen 3,5+1 ve 221 metrekarelik 4,5+1  kat planında daireler inşa ediliyor.

5 bin metrekarelik peyzajlı yeşil alanı olan projede süs havuzu, yürüyüş yolları, oturma alanları, kapalı otopark gibi sosyal donatı alanları bulunuyor.

Proje; yapımı devam eden ve 2018 yılı içinde hizmete sunulması planlanan Ataköy – İkitelli metro hattının üzerinde konumlanıyor. Metro hattının hizmete girmesiyle birlikte İstanbul’un bir çok önemli noktasına trafiğe girmeden raylı sistemle ulaşım sağlanacak.

MOD Bahçelievler’de satış fiyatları ve ödeme planı

Metrekare satış fiyatlarının 4 bin 950 Liradan başladığı projeden yatırım yapmak isteyenler için faizsiz 24 ay vadelendirme imkânı var.

MOD Bahçelievler projesi nerede?

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI