23 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaVideolarBasın ToplantılarıMist İnşaat yeni projesi Optimist Residence'ı tanıttı

Mist İnşaat yeni projesi Optimist Residence’ı tanıttı

5.kez kapılarını ziyaretçilere açan CNR Gayrimenkul Yatırımları ve Finansmanı Fuarı'nda yer alan projelerden Optimist Residence; fuar alanı içinde düzenlenen bir basın toplantısıyla sektör temsilcilerine ve yatırımcılara tanıtıldı.

Mist İnşaat‘ın Kadıköy Fikirtepe’de kentsel dönüşüm olarak hayata geçireceği yeni projesi Optimist Residence; 23 kasım 2017 tarihinde gerçekleştirilen bir basın toplantısıyla Yönetim Kurulu Başkanı İmdat Ekşi tarafından tanıtıldı.

Optimist Residence hakkında genel bilgiler

23 – 26 kasım tarihleri arasında gerçekleşen 5. CNR Gayrimenkul Yatırımları ve Finansmanı Fuarı’na katılan ve ziyaretçilere tanıtılan projelerden biri olan Optimist Residence; 13 bin 400 metrekarelik bir arsa alanı ve 110 bin metrekarelik inşaat alanı üzerinde 9, 18 ve 22 katlı 3 blokta 550 konuttan ve 56 ticari üniteden meydana geliyor. Konutların büyüklükleri 56 ile 166 metrekare arasında değişirken 1+0’dan 4+1’e kadar farklı kat planlarında daireler inşa edilecek. Dairelerde tavan yüksekliği 3.15 metre olarak tasarlandı. Projenin mimari tasarımı RMJM tarafından yapılmış.

Proje mimarisiyle de ilgi çekecek

Osmanlı Mimarinden izler taşıyacak olan Optimum Residence’da modern mimariyle yeniden hayat bulacak olan cumbalar olacak. Dikey bahçe konseptli projenin yanlarında yaklaşık 10 bin metrekarelik ve teras bahçelerinde de yaklaşık 6 bin metrekarelik peyzajlı yeşil alan bulunacak.Dikey bahçeler aynı zamanda doğal yolla ses ve ısı yalıtımını da sağlayacak. Dış cepheler planlanırken güneş ışığı ve rüzgar giriş yolları da hesaplanarak maksimum verimlilik sağlayacak şekilde projelendirilmiş.

Optimist AVM yeni buluşma adresi olacak

56 mağazadan meydana gelecek olan Optimist AVM’de ticari alanların büyüklükleri 40 ile 400 metrekare arasında değişecek. 3 katlı projelendirilen çarşıda 12 bin metrekarelik kiralanabilir alan ve 2 bin metrekarelik bir meydan olacak. Sokak konseptinde tasarlanan AVM çevrede yaşayanların yeni buluşma adresi olacak.

Optimist Residence projesinin sosyal donatılar ve projenin konumu

Projede her ev için 2 araçlık kapalı otopark alanı ve depolama alanı bulunuyor. Projede 5 yıldızlı otellerde sunulan housekeeping yani daire temizleme hizmeti, kreş, sağlık hizmeti, açık yüzme havuzu, güzellik salonu, kuru temizleme, vale, araç yıkama, toplantı salonları, kafe ve lounge alanları, plates & yoga stüdyosu, bilardo, masa tenisi, spa, sauna, buhar odası, süs havuzu, botanik bahçesi, güneşlenme terası gibi sosyal donatıların yanısıra Optimist AVM’de de günlük alışveriş ihtiyaçları karşılanırken kafe ve restoranlarda keyifli zamanlar geçirilebilecek.

Avrasya Tüneli’ne, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne, Kadıköy iskelesine erişimin çok kolay olduğu bir lokasyonda yer alan proje Kadıköy – Kartal metrosu ile Marmaray’ın kesiştiği Ayrılık Çeşmesi durağına yürüme mesafesinde bulunuyor.

Optimist Residence’da fuara özel 20 dairede özel fiyat 

Henüz satışa sunulmayan projede CNR Fuarı’na özel olarak 20 -30 kadar dairede satış yapılacak. Fikirtepe’de fiyatların brüt metrekareler üzerinden verildiğini söyleyen İmdat Ekşi Optimist projelerinde net metrekare satış fiyatlarının verileceğini söyledi. Fuara özel peşin alımlarda net metrekare satış fiyatlarının 10 bin 300 TL ile 11 bin TL arasında değiştiğini ve bunun da brüt olarak düşünüldüğünde 6 bin TL seviyelerine denk geldiğini belirtti.

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI