28 Mart 2024 Perşembe
Ana SayfaFırsat ProjeleriMirage Residence'ta 48 ay yüzde 0 faiz fırsatı!

Mirage Residence’ta 48 ay yüzde 0 faiz fırsatı!

Sur Yapı imzası taşıyan Mirage Rezidans 2.Maslak diye adlandırılan Güneşli'de yatırımın yeni adresi olarak yükseliyor.  Toplam 342 adet lüks rezidans daire ve 60 mağazadan oluşan Mirage Rezidans 300 milyon liralık yatırım bedeli ile prestijli bir yaşamın kapılarını aralıyor.

Önemli rezidans, 5 yıldızlı otel, özel hastaneler, kolej ve üniversiteler gibi yatırımların yer aldığı İstanbul Güneşli'de 17 katlı 3 blok halinde yükselen Mirage Rezidans proejesinde anahtar teslimlerinin 2017'nin Mart ayında gerçekleştirilmesi öngörülüyor. ve 73 bin 700 metrekare arsa alanına sahip olan Mirage Rezidans projesinde farklı tercihlere hitap eden 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor.

Her bloğun altında bulunan mağazaları ile bulvar niteliğindeki çarşısı yeni daire sakinlerine her türlü ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabilme imkanı veriyor.

Şehrin ortasında, doğa ile iç içe bir yaşam…

Mirage Rezidans sakinleri koku bahçeleri, asmalı geçitler, yansıma havuzlar ile huzurlu zamanlar geçirirken her mevsim bambaşka çiçeklerin seyrine dalıyor ve doğanın keyfini çıkartıyor.

Mirage Residence sosyal donatılar

Proje içerisinde, yarı olimpik açık yüzme havuzu, güneşlenme terasları, açık hava fitness alanları, yürüyüş yolları, bisiklet parkurları, basketbol alanı, kafeteryalar ve çocuk oyun alanları gibi sosyal donatılar bulunuyor.

Projede AVM yerine özgürce dolaşmayı tercih edenler için Mirage Çarşı yer alıyor. Çarşı'da 60 dükkan yer alıyor, farklı konseptlerle dizayn edilen çarşının bölgenin yeni buluşma merkezi haline gelmesi hedefleniyor.

Mirage Residence güncel fiyat listesi

1 oda 1 salon daireler 553 bin TL
2 oda 1 salon daireler 659 bin TL'den başlayan ve çeşitli özelliklerine göre artış gösteren fiyatlarlar satışta bulunuyor.

Mirage Residence ödeme planı

Yüzde 5 kampanya indirimine ek olarak tamamı peşin ya da  bir kısmı peşin ve banka kredili ödemelerde yüzde 10 indirim fırsatından yararlanılabiliyor.

Ayrıca projede; yüzde 25 peşinat ödeme koşulu ile yüzde 25'lik miktarı teslimde ve geriye kalan yüzde 50'lik miktarı 48 ay vade farksız ödeme imkanı sunuluyor.

Mirage Residence nerede?

Güneşli'de yer alan Mirage Rezidans projesi, yeni yapılacak Ataköy – İkitelli raylı toplu taşıma sisteminin Evren Güneşli – Mimar Sinan istasyonlarına komşu konumda ve metrobüs gibi toplu ulaşım ağlarının, Starcity AVM ve Doğa Koleji'nin yakınında konumlanıyor.

DETAYLI BİLGİ VE İLETİŞİM İÇİN TIKLAYINIZ

Gamze GEÇKALANLAR/Emlakdream.com

 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI