29 Mart 2024 Cuma
Ana SayfaKonut ProjeleriMina Towers'ta fiyatlar revize edildi

Mina Towers’ta fiyatlar revize edildi

İstanbul Fikirtepe’de Başaran İnşaat tarafından yapılan Mina Towers'ta fiyatlar revize edildi. Mina Towers'ta fiyatlar  1 Aralık itibariyle değiti. 27 Eylül salı günü  Mina Towers projesinden lansmanda alanlar yüzde 10 kazandı. Mina Towers projesinde lansmana özel fiyatlı 7.400 olan metrekare satış fiyatları 8 bin TL ile 8.200 TL arasında revize edildi.
Mina Towers'ta yeni daire fiyatları şöyle oldu:

1+1 daireler 520 bin TL'den başlıyor. 
2+1 daireler 933 bin TL'den başlıyor. 
3+1 daireler 1.136 bin TL'den başlıyor. 

Mina Towers revize edilen fiyatlarına karşın fiyat açısıdan bölgede cezbediciliğini koruyor. Çünk Fikirtepe'de ortalama metrekare satış fiyatları 9 bin liralar seviyesinde bulunuyor. Bunun yanıda Mina Towes ‘da  yatırımcı için fırsatlar devam ediyor .
Projeden daire ya da ticari alan almak isteyenlere yılbaşına kadar peşin ödemede yüzde 10 indirim yapılıyor. Mina Towers yüzde 1 peşinat ile satın alınabiliyor. Peşinatın yüzde 24’ü bir yıl sonra ödeniyor kalan yüzde 75 ise banka kredisi ile taksitlendiriliyor. Projede kişiye özel ödeme seçenekleri de yer alıyor.

Mina Towers'ın özelikleri
Aralık 2018'de
teslim edilecek olan Mina Towers, büyüklükleri 55 ile 300 metrekare arasında değişen stüdyo daireden 5,5+1’e kadar farklı daire tiplerine sahip. Başaran Mina Towers projesinde 6 bloktan oluşan 500 konut yer alıyor. Konutların yanı sıra ticari alanlar da bulunuyor.

Mina Towers'ın sosyal donatıları
Mina Towers kulelerinin çatısında konumlandırılan açık yüzme havuzları, spa ve güneşlenme teraslarıyla içerisindeki spor salonunun yanı sıra yürüyüş alanları, oyun parkları, otopark ve lobi concierge hizmetleri ile Başaran Mina Towers tüm günlerinizi keyifle geçireceğiniz lüks,konforlu ve huzurlu bir yaşam vaad ediyor.

Lokasyon
Mina Towers, şehir içi ve şehirlerarası ulaşımın kalbi olan köprülere ve İstanbul'un en önemli merkezlerinden Kadıköy'e kolaylıkla ulaşılabilen Fikirtepe’de yer alıyor. Bölgenin merkezi olarak bilinen Mandıra caddesine paralel olarak konumlanan proje, şehrin önemli toplu taşıma araçlarından olan metrobüse 4 dk, metroya 10 dk, diğer toplu taşıma araçlarına ise projenin hemen yanı başında ulaşım olanağı sağlıyor. Avrupa Yakasına ulaşacak Avrasya Tüneli ve Bağdat Caddesi’ne kolayca ulaşılabilecek bir konumda yer alıyor.

İletişim
Web: www.minatowers.com
Telefon:(212) 444 62 61

Nasıl gidilir?

PROJE BİLGİ FORMU

Burak Öz
Burak Öz
İstanbul Matbaa Meslek Lisesi, Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Fotoğraf Bölümü önlisans, Selçuk Üniversitesi Gazetecilik lisans, Marmara Üniversitesi Genel Gazetecilik yüksek lisans mezunu. 1990'larda öldürülen gazetecileri konu alan yüksek lisans tez çalışması var. Bugüne kadar Hürriyet (staj), BirGün, Karşı gazetelerinde ve çeşitli internet sitelerinde yüzlerce haberi imzalı ve imzasız şekilde yer aldı. Sarı Basın Kartı taşıma hakkını yaklaşık 10 yıl önce kazandı. Orta düzey İngilizce, 10 parmak F klavye, Photoshop bilgisine sahip.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI