24 Nisan 2024 Çarşamba
Ana SayfaVideolarBasın ToplantılarıMina Towers Basın Toplantısı

Mina Towers Basın Toplantısı

Turizm, finans ve yatçılık sektörünün önemli firmalarından biri olan Başaran Grup tarafından , Kentsel dönüşümün pilot bölgelerinden olan Fikirtepe’de inşa edilen Mina Towers projesinin lansmanı bugün yapılarak resmi satışlar başladı. Mina Towers projesi , yaklaşık 750 hak sahibinin olduğu bir kentsel dönüşüm projesi.

Ünlü Mimar Eren Talu imzasını taşıyan projenin satış ofisi ve örnek dairelerinin iç mimari çözümleri Beril Başaran – Artebel Design tarafından tasarlandı.

Projenin kamuoyuna tanıtıldığı basın toplantısında konuşan Başaran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Başaran: ”Aktif olduğumuz tüm sektörlerde yarattığımız marka değerini gayrimenkul alanına da taşıma hedefiyle ilk konut projemizi hayata geçirdik. Mina Towers’ı hem konut beklentilerini hem de sosyal ihtiyaçları karşılayacak bir konseptle tasarladık. Doğru lokasyonda, kaliteli bir yaşam hayali olanların bu beklentilerine cevap verecek Mina Towersile Fikirtepe’deki iddiamızı ortaya koyacağız.Bu bölge, bizim uzun vadeli projeler geliştirip kalıcı bir marka olarak yer alacağımız değerli bir lokasyon. MinaTowers’tan sonra 2 yıl içinde 2 projemiz daha bölgede aktif olarak yer alacak.” dedi.

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI