28 Mart 2024 Perşembe
Ana SayfaKonut ProjeleriMina Towers %1 Peşinatla Sahiplerini Buluyor

Mina Towers %1 Peşinatla Sahiplerini Buluyor

Fikirtepe’de Başaran İnşaat tarafından hayata geçirilen Mina Towers, aralık 2018'de teslim ediliyor. Mina Towers Fikirtepe projesi merkezi konumu ile dikkat çekiyor. Toplam 26.000 m2 alan üzerine kurulmuş iki ada da her biri 24 katlı 3’er kuleden oluşan Mina TowersArtebel Design / Beril Başaran tarafından görsel uyum ve kişiselleştirme özelliği ön planda tutularak tasarlandı.

Mina Towers Fiyat Listesi

Başaran Mina Towers'ta daireler;
Bahçe kullanımlı stüdyo daireler 500 bin TL’den
1+1 daireler 470 bin TL’den
2+1 daireler ise 830 bin TL’den başlıyor

Mina Towers Daire Tipleri

Aralık 2018'de teslim edilecek olan Mina Towers, büyüklükleri 55 ile 300 metrekare arasında değişen stüdyo daireden 5,5+1’e kadar farklı daire tiplerine sahip. Başaran Mina Towers projesinde 6 bloktan oluşan 500 konut yer alıyor. Konutların yanı sıra ticari alanlar da bulunuyor.

Mina Towers Ödeme Planı

Başaran İnşaat'ın yeni imzası Mina Towers yüzde 1 peşinat ile satın alınabiliyor. Peşinatın yüzde 24’ü bir yıl sonra ödeniyor kalan yüzde 75 ise banka kredisi ile taksitlendiriliyor. Projede kişiye özel ödeme seçenekleri de sunuluyor.

Mina Towers Nerede

Mina Towers, şehir içi ve şehirlerarası ulaşımın kalbi olan köprülere ve İstanbul'un en önemli merkezlerinden Kadıköy'e kolaylıkla ulaşılabilen Fikirtepe’de yer alıyor. Proje metro, metrobüs ve diğer toplu taşıma araçlarına çok yakın konumda yükseliyor.

Mina Towers Sosyal Yaşam

Kulelerin çatısında konumlandırılan açık yüzme havuzları, spa ve güneşlenme teraslarıyla içerisindeki spor salonunun yanı sıra yürüyüş alanları, oyun parkları, otopark ve lobi concierge hizmetleri ile Başaran Mina Towers tüm günlerinizi keyifle geçireceğiniz lüks,konforlu ve huzurlu bir yaşam vaad ediyor.

Mina Towers Reklam Filmi
 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI