23 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaEditörün SeçtikleriMeydan Ardıçlı modern mimariyle birlikte geçmişin estetiğini de içinde barındırıyor

Meydan Ardıçlı modern mimariyle birlikte geçmişin estetiğini de içinde barındırıyor

Meydan Ardıçlı'nın tanıtım toplantısında bir konuşma yapan proje ortaklarından Özyurtlar Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt hem modern mimariyi hem de geçmişin estetiğini içinde barındırdığını söyledi.

Esenyurt Doğan Araslı Bulvarı üzerinde Özyurtlar Holding ve Bahaş Holding işbirliğiyle 545 milyon Liralık yatırım değeriyle 67 bin metrekarelik arsa ve 230 bin metrekarelik inşaat alanı üzerinde projelendirilen Meydan Ardıçlı‘da; büyüklükleri 41 ile 228 M² arasında değişen 1+0, 1+1, 2+1, 3,5+1 ve 4,5+1 kat planında 1683 konut ile büyüklükleri 35 ile 1222 M² arasında değişen 121 ticari mağaza inşa edilecek.

Meydan Ardıçlı; 15 eylülde gerçekleştirilen basın toplantısıyla sektör temsilcilerine ve yatırımcılara tanıtılmasının ardından 3.000 TL ile 4.000 TL arasında değişen metrekare satış fiyatlarıyla lansman satışlarına sunuldu. Basın toplantısında projeyi tanıtan bir konuşma yapan Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt; projenin içinde yer alan Ardıçlı metro istasyonuyla ulaşım sorununun kökten çözüleceğini söyleyerek Meydan Ardıçlı projesinin hem modern mimariyi hem de geçmişin estetiğini içinde barındırdığını söyledi.

Meydan Ardıçlı’da ödeme planı

Peşin alımlarda yüzde 10 indirim uygulanan projeden vadeli alımı tercih edenler için firma bünyesinde 60 aya kadar vadelendirme imkânı sunuluyor.

Meydan Ardıçlı’da sosyal donatılar

Projede 121 mağaza tarafından çevrili meydanda hem alışveriş keyfi hem de kafe ve restoranlarda dostlarınızla günün yorgunluğunu üzerinizden atacağınız keyifli ortamlar bulunacak. Ayrıca fitness merkezi, sauna, çocuk oyun alanları, süs havuzları, kapalı otopark alanları ve 7/24 güvenlik bulunuyor.

Meydan Ardıçlı Nerede?

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI