19 Nisan 2024 Cuma
Ana SayfaKonut ProjeleriMetropolitan Grand Canyon projesi

Metropolitan Grand Canyon projesi

Villa projesi olan Metropolitan Grand Canyon'da teslimler hemen yapılıyor.

Kocaeli’nin Gölcük ilçesi Değirmendere mevkiinde 5 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde DYG Yapı tarafından yapımı tamamlanan Metropolitan Grand Canyon projesi özgün mimariye sahip 12 müstakil villadan meydana geliyor.

Metropolitan Grand Canyon’da kat planları ve sosyal alanlar

Bodrum hariç 2,5 katlı villaların tamamı 4+1 kat planında olup hepsi 240 metrekare (bodrumla beraber 350 metrekare) büyüklüğe sahip. Yerden ısıtma sistemine sahip villaların giriş katında 44 M2’lik salon, 25 M2’lik mutfak ve 20 metrekarelik bir antre ve tuvalet bulunuyor. İkinci katta 3 yatak odası ve 1 banyo bulunurken 3. katta ebeveyn banyosuyla ve giyinme odasıyla birlikte toplam 42 metrekarelik bir yatak odası bulunuyor.

Tamamı deniz manzaralı villaların bodrum katında 2 araçlık otopark alanı, sauna, şok havuzu ve spor salonu mevcut. Her evin kendine özel 30 metrekarelik açık yüzme havuzu var. Ayrica her villada bodrum katından en üst kata kadar çıkan bir asansör ve en üst katta 50 metrekare büyüklüğünde teras bulunuyor.

Metropolitan Grand Canyon’da fiyatlar

Ana yola 500 metre ve sahile de 800 metre mesafede konumlanan projede satışı devam eden villaların fiyatları peşin ödemeyle birlikte 1 milyon 450 bin TL seviyelerinde. (Ocak 2018 tarihi itibarıyla)

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI