19 Nisan 2024 Cuma
Ana SayfaKonut ProjeleriMetrolife Konut Projesi

Metrolife Konut Projesi

Sinpaş GYO tarafından Anadolu Yakası’nda hayata geçirilen proje bölgeye son dönemlerin en çok değer kazandıran yapısı olarak gösteriyor. Sancaktepe sınırlarında hayat geçirilen proje içerisinde 5444 konut ve dev bir çarşı alanı yer alıyor. Proje dahilinde 1+1,2+1,3+1 ve 4+1 konutlar yer alıyor.

  • 1+1 daireler 59 ila 78 metrekare
  • 2+1 daireler 85 ila 145 metrekare
  • 3+1 daireler 120 ila 205 metrekare

Metrolife Konut Projesi kat planları, teslim tarihi, örnek daire ve sosyal alanlar

Proje de 10 bin metrekarelik bir çarşı alanı var. Bu da çoklu yaşam ortamını ayaklarınıza getiriyor. Zengin yaşam alternatifi ve konforuyla hayatınıza farklı bir bakış getiren proje konumu ile de dikkatleri üzerine topluyor. Ulaşım bakımından istanbul’un en kolay noktası. Sancaktepe Metro istasyonunun hemen yanı başında. Yeni yapılacak olan şehir hastanesine yakın mesafede. Trafik çilesi olmadan çarşı gezme imkanı.

“Geniş teraslı ve bahçeli evleri, sağlık ve sporla iç içe bir yaşama imkan tanıyan bisiklet parkuru ve yürüyüş yolları, yemyeşil park alanı, çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, kafe, restoran,  kameralı güvenlik, SPA ve dinlenme alanı, VIP havuzu, her türlü ihtiyacın karşılanabileceği ve sevdiklerinizle sosyalleşeceğiniz 14000 m2lik çarşı alanı ve meydanı.


 Metrolife Konut ProjesiProjesi daire fiyatları ve satış seçenekleri

Sancaktepe’ de yapılan en başarılı projelerden birisi olan Metrolife konut projesinde fiyat metrekare satış fiyatlarının 4 bin 900 TL ile 5 bin 900 TL arasında değişiyor. Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer fiyatlarla ilgili olarak emlakdream.com Yayın Yönetmeni Ayla Özer’in projeyle ilgili sorularına “Peşinat yok, 3 ay sonra yüzde 10, 12 ay sonra yüzde 12, mart 2020 de yüzde 38  kalan bakiye de 48 ay taksit şeklinde senetle” sözleriyle özetledi.

Metrolife Konut Projesi Nerede?

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI