16 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaSektörden HaberlerMetal Yapı Konut'tan 7 Proje Birden

Metal Yapı Konut’tan 7 Proje Birden

Lüks ve yüksek katlı binalar deyince ilk akla gelen Büyükdere Caddesi İstanbul'un farklı lokayonlarında konumlanan şirket şu anda Büyükdere Caddesi'nde İstanbul Tower, Küçükçekmece Gölü kıyısında Blue Lake, Kemerburgaz’ın merkezinde dört ayrı projeye imza atıyor. Bunlardan İstanbul Tower 61 katlı olup yatırım maliyeti 550 milyon doları buluyor.
 
Metal Yapı Konut'un yatırım planında 2017 yılı ise dönüm noktası olacak. Şirket, gelecek yıl prosedürünü tamamladığında GYO olarak halka arzla BİST'te yer alma yolunda…Borsaya yabancı olmayan şirketin Metal Gayrimenkul A.Ş. adındaki şirketi önümüzdeki yıl GYO olarak yoluna devam edecek.  

 Blue Lake Projesi 
Metal Yapı bugüne kadar bağımsız ya da ortaklık yoluyla birçok projeye imza attı. Bunlar arasında Bakırköy'ün en değerli semti Florya'da konumlanan Koru Florya, yine aynı semtin deniz kıyısında Aqua Florya AVM ile Akvaryum,Güneşli Mahallesi'ndeki Güneş Tepe, Avcılar'ın en hızlı gelişen lokasyonu olan Ispartakule'de İnnovia, Fatih ilçesinin Adnan Menderes Bulvarı üzerinde Historia AVM gibi yatırımcılarına kazandıran gözde projelerde Metal Yapı'nın ya ortak olarak ya da direkt imzası bulunuyor. Son zamanlar da deyim yerindeyse gaza basan şirket, kurduğu 7 şantiyede projelerini inşa ediyor.  
 
Son gözdeleri
Metal Yapı'nın devam ettirdiği projeler arasında Levent'teki Fako arazisi üzerinde yükselen İstanbul Tower ile son dönemlerin gözde semti Göktürk’te 162 daireli Kemerlife 23, Küçükçekmece Gölünün yanı başındaki Blue Lake, Arcadium Life, Kemerburgaz’da konumlanan ve 42 villadan oluşan Belgrad Life ile 56 villadan oluşan Real Life öne çıkıyor.
Ayrıca turizm sektöründe 'ben de varım' diyen şirket, Ulus’ta otel ve rezidans projesine de başlıyor.İki bin konuttan oluşacak Güneş Tepe projesi de sonbaharda satışa çıkarılacak.

METAL YAPI GENEL MÜDÜRÜ AKIN KARALİ'NİN BASIN AÇIKLAMASI  
 
Mehmet Canıtatlı/Emlakdream.com

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI