16 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaManşetMESA’ya European Property Awards’tan 2 ödül..

MESA’ya European Property Awards’tan 2 ödül..

Avrupa’da çok sayıda gayrimenkul projesinin ödül almak için yarıştığı European Property Awars’da MESA Cadde projesiyle “Architecture Multiple Residence for Turkey” kategorisinde ve MESA Koza projesinde de “Residential High-Rise Architecture” kategorisinde rakiplerini geride bırakan MESA iki ödülle birden onurlandırıldı.

International Property Awards kapsamında en önemli bölgesel kategori olarak kabul edilen European Property Awards (EPA), gayrimenkul endüstrisini prestij ve mükemmeliyetle buluşturmak ve bu alanda uluslararası standardın oluşmasına öncülük etmek amacıyla 26 yıldır düzenleniyor. Avrupa’da ticaret ve konut alanında yapılan projelere verilen EPA ödülleri, çeşitli kategorilerde en iyi seçilen projelere Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri’ne katılma şansı da sunuyor.

Bu önemli uluslararası gayrimenkul platformunda Avrupa’nın en iyilerini ise Lord Caithness, Lord Best, Liverpool Earl ve İngiltere Parlamentosu Lordlar Kamarası üyesi Lord Thurso’nun başkanlık ettiği, mimarlık, gayrimenkul ve iş dünyasının önde gelen isimlerinden oluşan 70 kişilik büyük jüri belirliyor.

MESA tarafından hayata geçirilen MESA Cadde ve MESA Koza 66 projeleri 2 ödülle takdir edildi

Avrupa’dan katılan yüzlerce projenin; tasarım, kalite, hizmet, yenilikçilik, özgünlük ve sürdürülebilirlik gibi birçok başlık altında titiz bir şekilde değerlendirilerek en iyilerin belirlendiği European Property Awards’da bu yıl MESA, iki projesiyle iki ayrı kategoride büyük ödüle uzandı.

European Property Awards 2017-2018’de, MESA Cadde “Architecture Multiple Residence for Turkey” kategorisinde, MESA Koza66 da “Residential High-Rise Architecture” kategorisinde rakiplerini geride bırakarak, büyük jüri tarafından ‘alanlarındaki en iyi proje’ olarak seçildiler. European Property Awards 2017-2018 ödülleri, gayrimenkul ve mimarlık dünyasının buluşma noktasına dönüşen bir Gala Gecesi ile sahiplerine verildi.

26 Ekim 2017 akşamı Londra’da düzenlenen International Property Awards (IPA) Ödül Töreni’ne, MESA Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdür Mert Boysanoğlu, Caba Grup Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Balyen, Aslan Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Arslan ile MESA Cadde’nin Mimarı Murat Kader ve MESA Koza66’nın Mimarı Ali Osman Öztürk katıldılar.

“Bu ödüller bizi gururlandırdı”

MESA Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu alınan ödülleri “MESA’nın geleneksel kalite ve yüksek standartlarının, böylesine prestijli bir uluslararası yarışmada, böylesine önemli bir jüri tarafından iki kategoride birden ödüllerle tescil edilmesi, bizleri gururlandıran bir değerlendirme oldu” sözleriyle değerlendirdi.

MESA Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Mert Boysanoğlu da kazanılan ödülleri “50’nci yılımıza 1,5 kala aldığımız bu iki yeni prestijli ödül, aynı zamanda MESA olarak ortaya koyduğumuz yaklaşımın ve çizdiğimiz gelecek rotasının da doğruluğunu ortaya koyuyor. Uluslararası arenada en çok kabul gören böylesine önemli bir yarışmada iki ödül birden almak da, bizler için özel bir anlam taşıyor” şeklinde değerlendirdi.

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI