20 Nisan 2024 Cumartesi
Ana SayfaSektörden HaberlerMesa & Nurol Ortaklığıyla Büyükçekmeceyi Yeşillendiren Proje “Yeşil Yaka”

Mesa & Nurol Ortaklığıyla Büyükçekmeceyi Yeşillendiren Proje “Yeşil Yaka”

MESA ve NUROL, yaklaşık 50 yıldır sadece yeni yaşam alanları projeleri değil, zamanı huzurlu geçirmek için yeni yuvalar yaratmaya devam ediyor. Yeşilyaka, doğa ile bir bütün halinde olan yapısıyla özlenilen konforu  huzurlu  bir yaşamı vaat ediyor. Korusu, 180 bin metrekarelik peyzaj alanı,  gölet manzarası ve birbirinden farklı sosyal imkanlarıyla Yeşilyaka, ailelerin ve doğal hayat tutkunlarının sürekli tatili olacak.
 “Söğüt ve Sedir” diye bahsedilen bahçeli müstakil iki farklı tipte  villadan oluşan Yeşilyaka, büyüklükleri 369 ile 379 metrekare arasında değişen 56 villaya sahip. Söğüt 2.510.000 TL – 2.936.000 TL, Sedir ise 2.553.000 TL – 2.814.000 TL arasında konumlarına göre değişen fiyatlarla satışa sunuluyor.

YEŞİLKAYA’DA YAŞAM

Yeşilyaka sakinleri için adeta bir açık hava spor salonu özelliğini taşıyor. Çeşitli spor aktivitelerine sahip olan projede tenis kortları,basketbol ve mini futbol sahaları ayrıca açık ve kapalı yüzme havuzları, fitness salonu ve spa yer almakta. Ayrıca projede Yeşilyaka sakinleri ve aileleri için düşünülmüş bir de açık hava sinema alanı bulunmaktadır..
Çocuklar İçin Güvenli
Yeşilyaka'da çocukların güvenli bir şekilde güzel zaman geçirmesi için her yaşa uygun özel alanlar düşünülmüş. Parklarda eğlenilebileceği gibi tırmanma duvarı,kaykay pistleri ve ağaç evler de çocukları bekliyor.
AVANTAJLI LOKASYON
Yeşilyaka, 3. Havalimanı ve çevresinde bulunan Atakent, Halkalı, Bahçeşehir gibi gelişen semtlere komşu. Hadımköy Otoyolu gişelerine 5 dakika mesafedeki projenin, çevresindeki okullara ve hastanelere olan yakınlığı da başka bir ayrıcalığı.
 
Yeşilyaka'dan Maslak-Levent'e 25 dakika, Atatürk Havalimanı'na 20 dakika, Mall of İstanbul'a uzaklığı ise 15 dakika.
Yeşilyaka'nın Büyükçekmece Marina, Marmara Forum AVM ve Bahçeşehir ile Akbatı AVM'ye uzaklıkları da sadece 10 dakika. Kısa zaman sonra açılacak dünyaca ünlü lüks markaların bir araya geldiği Türkiye'nin ilk designer outlet'i Luxury Designer Outlet ise Yeşilyaka'ya sadece birkaç adım mesafede yer alacak.

LANSMAN FIRSATI

MESA NUROL ortaklığı  güvencesini taşıyan Yeşilyaka Projesi, Mayıs ayında lansmana özel ödeme koşulları ile sunuluyor. Lansman döneminde  %5 indirim uygulanıyor.

Ödeme planında, %20 peşin, birinci ve ikinci yılda %20 ödeme ile kalan % 40'lık bölüm vade farksız 36 aya bölünüyor. Peşin ödemelerde ise, lansman indirimine ek olarak %15'lik çok özel bir indirim fırsatından faydalanmak mümkün. Yeşilyaka'nın ilk bölümündeki 56 villa, Ekim 2017'de teslim edilecek.

Emlakdream – Umut Yıldız

“Yeşil Yaka” projesinde en güncel fiyat listesikampanyaindirimödeme planı ve seçeneklerini öğrenmek için lütfen Proje Bilgi Formu’nu doldurun.

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI