23 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaKonut ProjeleriMesa Cadde projesi

Mesa Cadde projesi

MESA Cadde projesi; nerede, kim yapıyor, teslim tarihi, fiyat, sosyal donatılar ve genel bilgiler..

Mesa, Aslan ve Caba ortaklığı ile Maltepe’de 11 bin 669 metrekarelik arsa ve 83 bin metrekarelik inşaat alanı üzerinde yükseklikleri 6 ve 16 katlı 4 blok halinde projelendirilen Mesa Cadde projesi büyüklükleri 76 ile 229 metrekare arasında değişen 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 kat planlarında 253 konuttan ve 11 bin metrekarelik bir alan üzerinde cadde mağazalarından meydana gelecek.

Mimari tasarımının ünlü mimar Murat Kader tarafından hazırlandığı proje uluslararası platformda gayrimenkul projelerinin yarıştığı European Property Awards’da ödüle layık görüldü.

Mesa Cadde’de konut teslimleri, örnek daire, satış fiyatları, prim potansiyeli ve teslim tarihi

23 şubat 2018 tarihinde gerçekleştirilen basın toplantısıyla lansman satışlarına sunulan projede metrekare satış fiyatları ortalama 7 bin 500 lira olurken konutlarda satış fiyatları da 449.000 TL’den başlıyor. Konut teslimlerinin temmuz 2020 gibi yapılması planlanan projenin söz konusu tarihte en az yüzde 45 oranında değer artışı yakalaması bekleniyor. Projede örnek daire hazırlanıp hazırlanmayacağı henüz belli değil. (Mesa’nın daha önceki projelerinde örnek daire hazırlandığı için bu projede de yapılması bekleniyor)

Mesa Cadde konut projesi sosyal alanları 

  • 4. kattan itibaren deniz manzarası
  • Çocuklar için oyun alanları
  • Açık hava sineması ile yoga ve pilates alanları
  • Açık hava şöminesi, organik bahçeler, yürüme yolları
  • Kafe ve restoranlar ile alışveriş dükkanları
  • Kapalı otopark
  • 7/24 güvenlik

Mesa Cadde projesinde röportajlar ve tanıtım filmi

Mesa Cadde Nerede?

5 dakikalık yürüme mesafesiyle Maltepe Sahili’ne ve Bağdat Caddesi’ne gidilen projeden 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne, E-5’e, Kadıköy İskelesine, Avrasya Tüneli’ne, Marmaray, metrobüs ve Kadıköy – Kartal – Tavşantepe metro hattına da kolay erişim sağlanıyor.

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI