28 Mart 2024 Perşembe
Ana SayfaKonut ProjeleriMaster planlı ilk dönüşüm projesi: We Haliç

Master planlı ilk dönüşüm projesi: We Haliç

We Haliç'in sloganı belli: "Gelecek Sizin"

Gaziosmanpaşa Belediyesi ve Ilgın İnşaat, Türkiye'nin master planlı ilk dönüşüm projesi olan We Haliç'te el ele veriyor.

İslambey Caddesi üzerinde 58 bin 500 metrekarelik bir arsa alanı üzerinde 1 milyar 200 milyon TL yatırım bedeliyle 11 bloktan meydana gelen We Haliç projesinde 1057 daire ve 27 ticari mağaza inşa edilecek.

10 ekim salı günü gerçekleştirilen basın toplantısıyla kamuoyuna ve yatırımcılara tanıtılmasının ardından lansman satışlarına başlanan projede metrekare satış fiyatları 5 bin 500 TL'den başlıyor. Stüdyo dairelerden 5+1'e kadar seçeneklerin üretileceği konutlarda büyüklükler 50 ile 290 M² arasında değişecek. Tavan yüksekliklerinin standartların üstünde 2.90 metre olan dairelerde teslimlerin 2020'nin ikinci yarısında yapılması öngörülüyor.

Proje tamamlandığında metrekare satış fiyatlarının 10 bin TL seviyelerine çıkmasını beklediklerini söyleyen Ilgın İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Halil İbrahim Yanmaz yaptığı açıklamayla “We Haliç'in en büyük özelliklerinden biri Türkiye’nin master planlı ilk kentsel dönüşüm projesi olmasıdır. Master plan, bir başka deyişle yol gösterici yapısı olan master planlar, bir şehrin uzun vadede gelişme şeklini gösteriyor. Yani söz konusu şehrin uzun vadeli ve geniş çaplı olarak ne şekilde gelişeceğine ilişkin hazırlanan plandır. Master plan, o şehrin geleceğini belirler. Şehirlerin çoğu önceden hazırlanmış bir plana göre kurulmadıklarından dolayı zamanla bunların büyüme ve değişmelerini düzenlemek bir ihtiyaç haline geliyor. We Haliç’i sıradan bir kentsel dönüşüm projesi olarak değil, tüm bu unsurlar çerçevesinde bakmak ve yorumlamak gerekiyor” dedi.

Uluslararası Çevre Dostu Mahalle sertifikası olan “LEED ND GOLD” sahibi olan ve kişibaşı 23 metrekarelik yeşil alanın düştüğü We Haliç'te konutların satış fiyatları 363.000 TL'den başlarken yatırımcılara We Ilgın Finans bünyesinde 7 farklı ödeme seçeneği sunuluyor. İsteyen taksitlerini 12 ay erteleyebilirken vade farksız 48 ay seçeneği de yatırımcıları cezbediyor.

Tv reklamlarında "We Haliç'te gelecek sizin" spotunun kullanıldığı projede Selçuklu Mimarisinin izlerini taşıyan 2 bin 500 kişilik bir cami de yapılacak. 3 bin metrekarelik sosyal tesis alanında ise kapalı yüzme havuzu, hamam, sauna ve fitness gibi donatı alanları bulunacak.

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI