27 Mart 2024 Çarşamba
Ana SayfaKonut ProjeleriMarmara Evleri 4'te bankasız ve vade farksız ön satışlar başladı

Marmara Evleri 4’te bankasız ve vade farksız ön satışlar başladı

İhlas Yapı tarafından Beylikdüzü’nde hayata geçirilen Marmara Evleri 4’te lansman öncesi bankasız ve vade farksız ön satışlar başladı.

İhlas Yapı tarafından Beylikdüzü’nde hayata geçirilen Marmara Evleri 4’te lansman öncesi bankasız ve vade farksız ön satışlar başladı.

İhlas Yapı tarafından Beylikdüzü’nde inşa edilen, Marmara Evleri serisinin yenisinde, lüks ve konforlu daireler esnek ödeme şartları ve avantajlı fiyatlarla alıcılarını bekliyor.

Daire fiyatının yüzde 50’si teslimde 

Ön satışların başladığı Marmara Evleri 4’te daire bedelinin yüzde 50’si teslimde alınıyor. Ayrıca projede bankasız ve vade farksız ödeme olanağı da bulunuyor.

Toplamda 639 daire ve 44 dükkanın yer alacağı Marmara Evleri 4, aile öncelikli bir yaşam anlayışıyla inşa ediliyor.

Modern mimarisi ve geniş peyzaj alanıyla bölgeye değer kazandıran Marmara Evleri 4’te, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri yer alıyor. Geniş ve ferah kullanım alanlarının bulunduğu projede daireler 126 metrekare ile 204 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

Projede peyzaj alanlarının yanı sıra kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun parkı ve açık spor alanları, yürüyüş yolları, mescit, taziye evi, bay ve bayanlara özel ikişer adet fitness salonu, hamam ve saunalar bulunuyor.

Modern yaşam konsepti, estetik mimarisi, birinci sınıf ankastreli, konforlu daireleri, günlük ihtiyaçların karşılanabileceği dükkanları ve zengin yaşam alanlarıyla keyifli bir site hayatı sunan projede, 24 saat güvenlik, kesintisiz jeneratör hizmeti ve her daire için kapalı otopark standart olarak müşterilere sunuluyor.

Projenin konumu

Ulaşım açısından avantajlı bir konumda yer alan Marmara Evleri 4, E-5 ve TEM otoyollarına, Eğitim Kurumları ve AVM’lere yakınlığı ile öne çıkıyor. Yapımı planlanan Beylikdüzü metrosunun Yakuplu istasyonuna komşu olan proje, gelecekte de deniz yolu ile yolcu taşımasının merkez üssü olması planlanan ambarlı limanının yanında bulunuyor.

Marmara Evleri 4 nerede

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI