23 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaKonut ProjeleriMarin City projesi

Marin City projesi

Özgün Gıda tarafından Marin City projesiyle Trabzon'un Yomra ilçesinde 299 konut daire yapılacak.

Marin City projesiyle Trabzon’un Yomra ilçesinde 299 konut daire yapılacak.

Özgün Gıda tarafından hayata geçirilecek proje 25 bin metrekare arazi üzerine konumlandırılacak olan 4 blok ve 299 daireden oluşacak. Marin City projesindeki 3+1 daireler brüt 192 metrekare ile 237 metrekare arasında, 4+1 daireler 253 metrekare ile 280 metrekare arasında, 5+1 daireler ise 312 metrekare ile 317 metrekare arasında değişiklik gösterecek şekilde planlandı.

Marin City projesinde yer alan sosyal  alanlar

Marin City projesi Yomra’ya yeni yapılacak marinaya komşu olacak. Proje içerisinde açık ve kapalı olmak üzere 2 sosyal tesis yer alıyor. Açık sosyal tesis içerisinde basketbol sahası, mini futbol sahası, tenis kortu, voleybol sahası, bisiklet parkuru, yürüyüş ve koşu parkuru, model tekne yüzdürme havuzu, su yüzeyinde yüzen sohbet locaları, çocuk oyun alanları ve açık teraslı kafeler yer alıyor. Kapalı olacak tesis içerisinde ise kadın ve erkek ayrı olacak şekilde ikişer adet kapalı yüzme havuzu, sauna, buhar odası, fitness salonu ve çocuk yüzme havuz bulunacak.

Marin City’de bulunacak dairelerde merkezi ısıtma, yerden ısıtma, multi split gibi hizmetler bulunuyor. Bunun yanında projede yer alan kapalı otoparklara bloklar içerisinde asansörle geçilebilecek.

Marin City’deki satış fiyatları ve tahmini prim

Eylül 2018’de teslim edilmesi planlanan Marin City projesinin tamamlanmasının ardından alıcısına yüzde 20 oranında prim sağlayacağı tahmin ediliyor. Ayrıca dairelerin kira gelirleri ise 1.500 TL’den başlayacak.

Projedeki 3+1 daireler 910 bin, 4+1’ler bir milyon 64 bin, 5+1’ler 1 milyar 191 bin liradan satışa sunulacak.

Marin City projesinin anlaşmalı bankası olan Vakıfbank ‘Vakıf Katılım’ kampanyası doğrultusunda 0.61 faiz oranıyla 61 aya varan banka kredisi imkanı da sunuluyor.

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI