28 Mart 2024 Perşembe
Ana SayfaSektörden HaberlerMaltepe Piazza’nın yardımına teknovinç yetişti!

Maltepe Piazza’nın yardımına teknovinç yetişti!

POTAIN kule vinçlerin ve STROS dış cephe personel ve malzeme asansörlerinin satış, pazarlama ve satış sonrası hizmetlerini 30 yılı aşkın süredir yürütmekte olan TeknoVinç, Maltepe bölgesine yeni bir soluk kazandırması planlanan Piazza projesinde, birbirinden farklı özelliklere sahip 5 farklı model POTAIN kule vinç ile yer aldı.230 dairelik konut bloğu, 21 katlı ofis bloğu ve alışveriş merkezinden oluşan Piazza Karma Kullanım Projesinde, birbirinden farklı yükseklikte inşaat alanlarının bulunması sebebiyle, kule vinçlerin her biri bu farklılıkları karşılayacak şeklide planlandı.

POTAIN MC 205B model kule vinç, dizayn ve üretim detaylarında barındırdığı teknik özellikleri sayesinde, 170 metre yükseklikte 3 adet yatay bina bağlantısı ile konut kulesini inşa ederek, zoru başardı. MC 205B diğer yandan bina içinden tırmanarak yükselen POTAIN MCT 88 model kule vincin, binanın final aşamasında sökümünü de gerçekleştirdi.

Bu yöntemlerin seçilmesi ile TeknoVinç tarafından projeye zaman ve maliyet açısından ciddi faydalar sağlandı. Kademeli yapılardan oluşan AVM bölümünün en yüksek yapısına kurulan POTAIN MCT 205 model kule vinç ise, çevresinde çalışan diğer kule vinçlerin üzerinde (serbest yükseklikte 64 metre) çalışarak, inşaat sahasına yapılan malzeme ikmallerinde büyük kolaylıklar sağladı.

Yaklaşık 42 bin metrekare alan üzerinde yükselen Piazza, adalar manzaralı 29 kattan oluşan 230 dairelik konut bloğu, 21 katlı ofis bloğu ve açık alanların yer aldığı alışveriş merkezinden oluşuyor. Maltepe'de yükselen Piazza Karma Kullanım Projesi, sunduğu kesintisiz yaşam konsepti ile bölgeye yeni bir soluk kazandırmayı planlıyor.
 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI